Radoi joaca un super meci cu Liverpool!

0

Mirel Radoi va fi fata in fata cu Steven Gerrard pe 17 iulie, intr-un super meci amical intre Al Hilal si Liverpool.

Radoi e in Austria si se antreneaza pentru meci aproape de Steaua!

Radoi a ramas la Al Hilal, dar nu regreta. A fost ales cel mai bun jucator din Arabia Saudita si este platit regeste. Chiar daca adversarii nu sunt de renume la arabi, Radoi continua sa joace la nivel inalt. Va avea amicale tari vara aceasta, cu Liverpool sau Valencia, dar si cu Poli Timisoara.

Al Hilal e acum in Austria si se pregateste pentru noul sezon. Pe 13 iulie, Radoi va avea adversari romani, cunostinte vechi pentru jucatorul roman – Poli Timisoara.

Pe 17 iulie, Al Hilal va intalni Liverpool intr-un meci eveniment pentru arabi. Ei vor sa faca un mare spectacol din partida si se pregatesc din greu.

Meciul se va desfasura pe Cashpoint-Arena in Altach, Austria, o arena cu o capacitate de 8500 de locuri. „Va fi un meci fascinant si un test bun pentru echipa” scrie site-ul lui Liverpool.

Pe 25 iulie, arabii lui Radoi vor da piept si cu Valencia.

Radoi e fara indoiala cel mai iubit jucator de la Al Hilal. Fanii i-au facut din nou un filmulet si l-au postat de pe internet si s-au rugat pentru ca el sa revina in siguranta in Arabia Saudita. (sport.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image