O partida de sex face mai mult decat orice tratament cosmetic

1

Este binecunoscut faptul ca sexul face minuni cand vine vorba de aspectele fizic si psihic ale omului.
Noile cercetari in domeniu au demonstrat ca sexul se face „vinovat” de o piele sanatoasa si frumoasa.
Specialistii americani spun ca, in urma studiului efectuat de ei, o partida de sex este mult mai benefica pielii (si intregului corp) decat orice impachetari sau tratamente de la saloanele de infrumusetare.

 Pe langa starea de spirit incredibila pe care o ofera un act sexual oricarei persoane, transpiratia din timpul sexului contine multe substante hranitoare pentru piele. Astfel, specialistii sunt de parere ca nu este bine sa mergem repede la dus dupa o partida de sex, ci sa lasam putin corpul sa resoarba substantele eliminate prin transpiratie. Efectele, anunta ei, sunt imediate si extrem de benefice pielii.

 Mai mult, medicii americani considera ca sexul stimuleaza sistemul imunitar. Numeroase studii, efectuate de-a lungul anilor, au demonstrat ca persoanele care fac sex regulat nu mai sunt predispuse la gripe sau raceli. De altfel, un sarut lung si pasional ajuta, in timp, la scaderea tensiunii si a nivelului de colesterol din sange.

 In plus, in timpul sarutului sunt eliberate niste bacterii responsabile de stimularea producerii de anticorpi, necesari in lupta contra infectiilor de orice fel. Medicii americani cred ca nu marul tine doctorul departe, ci o partida de sex pe zi!
Asadar, nu mai stati pe ganduri! Aveti grija in fiecare zi de sanatatea voastra! (sexexpert.ro)

1 thought on “O partida de sex face mai mult decat orice tratament cosmetic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image