Cat trebuie sa dureze o partida de sex?

Ei bine, se pare ca durata ideala pentru o partida de sex este de 7-13 minute.
Un studiu recent realizat pe un esantion de 1500 de cupluri arata ca durata minima a unui act sexual este de 3 minute, in timp ce durata maxima este de 13 minute. Atentie, insa, in cele 13 minute nu intra si preludiul, care poate dura in functie de fiecare cuplu. Studiul a fost realizat pentru a-i linisti pe cei convinsi ca un act sexual trebuie sa dureze mult timp pentru a impresiona partenera de sex.

Totusi, partidele de sex care dureaza mult nu sunt placute, spun cercetatorii, ba chiar iritante. Nu va lasati influentati de filmele erotice, unde un act sexual dureaza 30 de minute si chiar mai mult. Placerea se poate obtine mult mai repede de atat. Apoi, placerea sexuala este influentata si de alti factori decat durata actului sexual.

In medie, cuplurile fac sex timp de sapte minute, iar specialistii spun ca o partida de sex care nu depaseste 1-2 minute nu este satisfacatoare pentru niciunul dintre parteneri, in special pentru ca implica ejacularea precoce. Insa, nu va ghidati dupa studiul specialistilor, pentru ca nu timpul este factorul determinant pentru o partida de sex si, bineinteles, fiecare cuplu are propriul ritm. Nu incercati sa va ghidati experientele sexuale dupa spusele cercetatorilor pentru ca, pana la urma, nu performanta conteaza. Concentrati-va asupra actului sexual si important este sa va simtiti voi bine atunci cand faceti sex!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image