De ce mărimea penisului nu contează

 Despre mărimea penisului şi cat de mult contează ea au apărut tot felul de mituri. Totuşi specialiştii sunt de părere că ar trebui să ne gândim înainte de a afirma că dimensiunea organului sexual masculin este o condiţie ca sexul să fie satisfăcător.
Specialiştii au ajuns la concluzia că pentru femei, mărimea penisului bărbatului chiar nu contează. Bineînţeles, nu vorbim aici despre cei al căror penis are nu mai mult de doi centimetri.
Iată câteva motive pentru care mărimea nu contează:
O porţiune de două treimi din vagin nu are terminaţii nervoase
Vaginul posedă doar câţiva centimetri care sunt responsabili pentru plăcerea simţită în timpul  actului sexual. Dacă femeile simt doar pe o porţiune de 7 centimetri, ce diferenţă poate fi simţită atunci când penisul are 12 sau 20 de centimetri?
De ce mărimea penisului nu contează/ Foto simbol NorthfotoDimensiunea contează mai puţin, tehnica mai mult
Sunt foarte mulţi masculi bine dotaţi care sunt extrem de nepricepuţi, la fel cum sunt şi foarte mulţi bărbaţi care chiar dacă nu excelează la capitolul dimensiuni pot face minuni prin tehnică. Deşi nu se poate generaliza, sunt foarte mulţi cei care cred că, doar pentru simplu motiv că au un penis foarte mare, nu mai trebuie să facă niciun efort pentru a-şi satisface partenera. Un act sexual reuşit nu este condiţionat de dimensiunea organului masculin.
Actul sexual cu un partener ce posedă un organ genital mare poate fi dureros
Durerea şi disconfortul pot fi senzaţii mult mai des întâlnite atunci când partenerul are un penis mare.
Foarte multe femei nu reuşesc să ajungă la orgasm doar prin penetrare
Cele mai multe femei nu reuşesc aă ajungă la orgasm fără stimulare clitotoridiană, aşa că şi bărbaţii „mai puţin dotaţi” se pot descurca de minune în a-şi satisface partenera. (libertatea.ro)

3 thoughts on “De ce mărimea penisului nu contează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image