Corsair prezinta Voyager GT cel mai rapid flash USB de 128GB

0

Corsair prezinta Voyager GT cel mai rapid flash USB de 128GB de Andrei Rahmanov | 16 august 2009
Cunoscutul producator de memorii de tip RAM, SSD si flash a lansat un nou stick de memorie numit Corsair Voyager GT, despre care spune ca este cel mai rapid stick USB de 128 GB din lume.
Ca si cum capacitatea de memorie a lui Voyager GT nu ar fi suficienta ca sa impresioneze, ridicandu-se la 128 de giga, producatorii sai subliniaza ca viteza sa este punctul forte al acestui flash de memorie USB.

Voyager GT foloseste o memorie flash MLC NAND cu o arhitectura de tip „dual-controller”. Performantele sale in ceea ce priveste viteza de transfer a datelor sunt limitate momentan doar de interfata USB 2.0, dar chiar si asa Voyager GT ar trebui sa fie de doua ori mai rapid decat alte stickuri de memorie de mare capacitate.
Viteza de citire poate atinge 32MB/s, iar cea de scriere 25,6MB/s. Asa cum Corsair ne-a obisnuit deja de la modelele precedente, invelisul exterior al stickului de memorie este rezistent la apa si socuri.
Daca performantele lui Voyager GT 128GB vi se par notabile, probabil veti gasi ca si pretul este pe masura, acesta pornind de la 390$.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image