Un om care stie sa vanda valoreaza aur intr-o firma sau intr-o companie fiindca in societatea consumatorismului vanzarea serviciilor si a produselor reprezinta activitatile economice care aduc profit.
Se intampla adesea ca marfuri bune sa ramana nevandute din cauza faptului ca personalul insarcinat cu distributia nu participa la training vanzari.

Imi amintesc cu incantare de oamenii care aveau acest farmec la noi in sat. Ei se ocupau cu vanzari si cumparari de orice: prune pentru rachiu, mere pe care le duceau la oras, animale pe care le taiau. Stiau sa negocieze la sange si sa-si laude marfa, pana cumparatorul scotea banii rapid sa o ia. Imi amintesc ca o vecina dorea sa-si vanda vaca fiindca dadea cu piciorul cand era mulsa si avea lapte destul de putin, care se mai si amara in anumite perioada. Vecina l-a chemat sa ajute la vanzare promitandu-i si lui niste bani. Iata care a fost strategia lui:
-Sa nu dai vaca asta buna din curte, ai auzit? Tu nu vezi ce tanara si frumoasa este?

Vezi ce batrane, slabe si urate sunt celelalte, iar tu dai ce este mai bun si opresti ce este mai rau.
Vanzarea a avut loc, dar vecina rade si astezi in hohote, cand isi aduce aminte ca era pe punctul sa nu mai vanda vaca, in momentul in care el a inceput sa o laude.
Astazi nu este nevoie sa minti, fiindca marfurile sunt de calitate. Tot ce ai de facut este sa te inscrii la cursurile organizate de Urbantraining.ro, in cadrul carora trainer autorizati va initiaza in arta vanzarii.
In cadrul modulelor, veti invata cum sa convingeti o alta persoana in mod elegant, fara sa o stresati si fara sa sacrificati onestitatea pentru obtinerea obiectivului.
Intr-o companie individualismul in vanzari nu are succes, de aceea la aceste cursuri se dobandeset spiritul de echipa si se dezvolta relatiile placute de colegialitate adevarata.
Cursurile se organizeaza la sediul furnizorului sau la sediul firmei sau companiei ca salariatii sa nu mai piarda timpul pe drum.
Actiunea de formare continua incepe cu evaluarea initiala in scopul diagnozei. Formatorul descopera punctele tari si punctele slabe ale cursantilor si isi adapteaza activitatile nevoilor concrete ale acestora de formare continua.
Cursurie initiaza in arta vorbitului in public, astfel ca dupa participarea la activitate, absolventul poate organiza evenimente sau tine discursuri pe scena sa convinga audienta de calitatea produselor sau a serviciilor pe care le prezinta.
Managementul stresului cred ca este util si intereseaza pe toata lumea in acest moment. In orice domeniu si-ar desfasura cineva activitatea, are de infruntat stresul cotidian. Un astfel de curs dureaza doua zile si la sfarsit participantul primeste diploma de absolvire, dar cel mai important este faptul ca va face fata tuturor provocarilor si ca nu se va mai teme de nimic.
Alaturi de formatorii autorizati participa si un psiholog, iar cunostintele teoretice sunt imbinate cu exercitii practice, simulari, gasirea de solutii individuale si colective pentru invingerea stresului. Fiecare curs incepe de la definitii, pana la discutarea unor cazuri concrete si rezolvarea de probleme.
Cursurile organizate de institutia prezentata mai sus ajuta la dobandirea succesului profesional si la avansarea in cariera, dar si la formarea de deprinderi care ajuta in procesul de socilizare si imbunatatesc relatiile de familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image