Tricourile personalizate vin sub mai multe tipuri si cu mai multe optiuni de imprimare adica tipul imprimarii si zona in care va fi imprimat tricoul. Tricourile personalizate sunt de toate tipurile, pentru barbati, pentru femei si pentru copii. Iar tipurile de imprimeuri sunt cu imagini, simboluri, personaje
sau cu mesaje.

In cele ce urmeaza vom aborda exact subiectul tricourilor personalizate pentru barbati si ce anume ar trebui sa alegeti referitor la imagini, simboluri, personaje sau mesaje daca doriti sa faceti cuiva un cadou pe care sa nu il uite prea curand.

In primul rand, cel mai important lucru inainte de a cumpara un tricou personalizat este sa va decideti asupra caracteristicilor esentiale ale persoanei careia vreti sa-i cumparati acel tricou. Considerand ca fiecare individ este unic in felul sau, aceasta sarcina se poate dovedi a fi cea mai grea de realizat. Initial ar trebui sa va ganditi la o culoare sau o combinatie de culori pe care stiti sigur ca persoana respectiva le apreciaza si le foloseste des in imbracaminte si asortare. Fiind vorba despre barbati, combinatiile de culori cad de la subiect, ramanand doar o singura culoare. In cazul in care stiti sigur ce culoare sa ii dati tricoului personalizat sunteti fericit. Daca nu, puteti apela la mai multe trucuri. Unul dintre acestea e sa investigati cu atentie garderoba fericitului pentru a observa ce culoare predomina. O alta alternativa este, asta doar in cazul in care credeti in astrologie si stiti zodia acelui barbat, sa verificati ce zic astrologii despre zodia barbatului si ce culoare i se potriveste mai bine. O data ce ati ales o culoare puteti trece mai departe.

Urmator pas in alegerea unui tricou personalizat dupa selectarea unei culori este alegerea unei imagini, unui simbol, al unui personaj sau al unui text, ori, daca doriti sa fie cu adevarat unic sa le combinati pe toate intr-un tricou spectaculos. Desi, daca decideti sa combinati toate acele elemente aveti grija sa nu supraincarcati tricoul si sa para o aglomeratie ciudata de simboluri. Fiind vorba de barbati, puteti alege in cazul unor imagini siglele unor echipe de fotbal preferate, imagini care evoca masculinitate, cum ar fi masini.
In cazul in care doresti sa alegi un simbol pentru tricoul personalizat gandestete la ce ii place acelei persoane. Poate in copilarie a avut un super erou preferat, sau poate il are si acum, alege simbolul cu acel super erou, cum ar fi de exemplu superman, batman etc. Acelasi lucru se aplica si in cazul in care vrei sa imprimi niste personaje, desi aici pot intra si personaje din filme, cum ar fi din filmul fast and furious.

In concluzie, indiferent de ce doresti sa imprimi pe tricouri personalizate, acesta reprezinta o alegere potrivita indiferent de barbat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image