Protejeaza-ti micul prieten: smartphone-ul

0

Telefonul este accesoriul nelipsit din buzunarele sau gentile noastre. De multe ori il aruncam in geanta impreuna cu setul de chei, cu un pix, portofelul si alte lucruri de care nu ne putem lipsi. De fapt, pentru femei este si mai complicat pentru ca ele mai au in geanta pe langa cele enumerate si multe alte lucruri de care nu se pot lipsi. Inevitabil, tinand telefonul in geanta cu alte lucruri sau chiar in buzunar unde poate din greseala o sa punem si niste chei, este posibil sa il zgariem, sa il lovim. Pentru a preveni astfel de accidente si mai ales urmarile lor, se recomanda protejarea cu o husa si de ce nu cu o folie de protectie.

Chiar daca unele modele de telefoane prezinta caracteristici speciale cum ar fi rezistenta impotriva zgarieturilor sau a cazaturilor, in situatii extreme si aceste caracteristici lasa de dorit. Deci, pentru o protectie cat mai sigura, va recomandam sa ii luati telefonului o husa, iar pentru display o folie de protectie.  Pe langa aceasta protectie, scopul huselor de iphone mai este si acela estetic intrucat va puteti schimba exteriorul telefonului dupa cum doriti. Fie ca alegeti o husa de piele, una de silicon sau poate una de plastic, puteti sa alegeti dintr-o gama variata de modele si culori, ceea ce va caracterizeaza. Daca totusi nu ati gasit husa perfecta atunci puteti sa va creati una datorita producatorilor care va ofera aceasta posibilitate. Fie ca alegeti un mesaj sugestiv, o culoare anume sau chiar o imagine preferata, veti avea parte nu numai de protectia telefonului ci si de personalizarea acestuia, il puteti face unicat.

Pe de alta parte, cu foliile este la fel de complicat in alegerea cea mai potrivita. Chiar daca pare unul dintre cele mai nesemnimificative accesorii pe care le cumparati, va veti da seama ca de fapt este mult mai mult decat atat. Pe langa faptul ca pastreaza ecranul ca nou deoarece nu permite zgarierea sau lasarea diferitelor urme, ne aduce si alte caracteristici ce imbunatatesc experienta de a folosi touch-ul. Exemplificam aici foliile tip oglinda, cele cu filtru de confidentialitate sau cele antibacteriene ori antiamprente. Alte tipuri de folii sunt cele ultra clear, foarte subtiri, aproape neobservabile, dar si cele care protejeaza imaginile de lumina exterioara si interioara. Pentru telefoanele ultra-performante au aparut insa si foliile cu tehnologie 3D care permit vizionarea clipurilor, fotografiilor in acest format, fara a purta ochelarii 3D.

Observati ca exista o varietate de modele de huse de telefoane si de folii pentru a pastra telefonul ferit de actiunile nedorite, fapt ce trebuie sa va incurajeze sa protejati inca de la achizitie micul dumneavoastra prieten. Pe langa protectia pe care o veti oferi, veti avea si un telefon personalizat, daca alegeti husele special destinate pentru acest lucru. Ramane doar sa va hotarati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image