Cumparaturile si hainele online, cu priza la public

0

Magazinele de cumparaturi on-line au devenit o moda in ultima vreme printre tineri. Fie ca vand sau cumpara, acestia prefera varianta care le ofera comoditate si timp cat mai putin petrecut printre rafturi. In magazinele on-line ai avantajul ca poti face si schimb de obiecte cu alte persoane care adora sa cumpere de pe Internet. Cand vine vorba insa sa plateasca cu cardul, romanii se cam tem de posibile fraude. Important este sa nu ba fie frica sa cumparati de pe Internet, chiar daca trebuie sa va luati cateva masuri de siguranta inainte. Sunt numeroase magazine on-line care in 30 de zile va returneaza produsul, asa ca nu trebuie sa va faceti griji daca v-ati ales un produs care nu vi se potriveste. Daca doriti sa returnati un produs, trebuie sa aveti grija ca acesta sa fie in aceeasi stare ca atunci cand l-ati cumparat, altfel va este refuzat. Nu se primesc produsele deteriorate, rupte, care au suferit zgarieturi ori socuri electrice sau mecanice. In materie de haine online, politica e aceeasi ca la toate produsele pe care le comandati de pe Internet.

Atentie la detalii

Un site care nu are nimic de ascuns si nu are in intentie de a-si pacali clientii, trebuie sa afiseze intotdeauna producatorul articolului pe care il vinde, precum si alte detalii cum ar fi: materialul din care este fabricat produsul, dimeniunea produsului, modul de folosire. Un rol important il au si fotografiile facute produslui. In acest fel va veti putea convinge clientul de calitatea produsului in proportie de 90%. Oferiti totodata si modalitatile de plata. In situatia in care site-ul va ofera posibilitatea platii cu cardul, asta indica faptul ca exista un contract al celui care vinde cu un procesator de carduri si asta nu duce decat la intarirea relatiei de incredere intre producator si cumparator. Nu va luati dupa reducerile prea mari, deoarece sigur este o inselatorie. Potrivit legislatiei in vigoare, clientul are dreptul sa returneze produsul in termen de 14 zile de la momentul cumpararii. Exceptie fac produsele facute la comanda, cum ar fi piesele de mobilier. Magazinul on-line este obligat sa afiseze intr-un loc vizibil paragraful din lege care specifica acest lucru.

Trucuri pentru a tine pasul cu reducerile

Pentru a primi cele mai noi informatii in materie de haine online, abonati-va la un newsletter. In acest fel, veti fi la curent cu toate reducerile, dar si produsele noi, aparute pe piata. Odata cu abonarea, multe dintre magazinele on-line trimit coduri cu promotii pe mail. Exista si posibilitatea sa primiti si reducere chiar de la primele cumparaturi. Urmareste activitatea magazinelor de haine online pe Facebook, Twitter sau Instagram. Puteti participa la diverse consursuri organizate de acestea, avand posibilitatea sa si castigati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image