Mihaela Rădulescu catalogată de fani: ”Femeie bătrână” - 24monden.ro

Mihaela Rădulescu catalogată de fani: ”Femeie bătrână”

Mihaela Rădulescu îmbrăcată cu o rochie foarte scurtă, cu cizme lungi peste genunchi, a fost criticată de fanii săi. Aceasta, a apărut într-o poză în această ipostază pe Instagram. Iată ce a postat unul dintre criticii Mihaelei Rădulescu: “Asta contează, să îmbătrânim ca la 20 de ani? Întreb pentru o prietenă. Ai un corp absolut demențial, dar să te îmbraci ca la 20 de ani, denotă super multă imaturitate în gândire și e cam penibil. Ai arăta bine și sexy în absolut orice, bani ai, cum de nu te îmbraci mai bine?”

Desigur că există și oameni care au sărit în apărarea Mihaelei. Iată ce spune unul dintre simpatizanții vedetei TV: “Părerile voastre demonstrează doar propria voastră lipsă de bun gust și faptul că idolatrizați fără minte.”

Un altul a continuat: “E o femeie bătrână care nu s-a împăcat cu soarta și e disperată după tinerețe, ajungând de pildă prin vestimentație, să alunece în penibil.”

Mihai Petre ocupa locul de jurat în locul Mihaelei

Mihaela Rădulescu a făcut parte din juriul ”Românii au talent”, însă aceasta și-a anunțat plecarea în toamnă. Înlocuitorul ei va fi cunoscutul dansator Mihai Petre. Iată ce a declarat vedeta: ”Dragii mei, știți cum e cu momentele alea din viață, când trebuie să iei o decizie, oricât de greu ar fi și oricât de multe și diverse lucruri ai de cântărit, de analizat. Am trăit un astfel de moment de curând și am făcut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportună pentru mine, asumându-mi cum mă știți, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon ”Românii au talent” strict din motive personale.” 

Unii dintre noi, se așteptau la luarea unei astfel de decizii, din partea producătorilor, ceea ce s-a și întâmplat. Mihai Petre a mai ocupat locul de jurat la ”Românii au talent”, iar acum revine. Talentatul dansator profesionist, va ocupa cel de-al patrulea scaun. Acesta va aprecia și comenta prestațiile românilor talentați sau nu. Alături de el vor sta Andra, Andi Moisescu și Florin Călinescu. 





Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *