Corina Caragea, Crăciun în Germania și Revelion la New York!

0

Corina Caragea, pasionată de călătorii, pleacă în Germania de Crăciun și la New York de Revelion. Aceasta a ales să petreacă Crăciunul și Revelionul departe de țară, de colindători și de televiziune. Pe 31 decembrie Corina împlinește 36 de ani. Iată ce a mărturisit ea: „Petrec Crăciunul în Germania și Revelionul, la New York! Am ales două destinații asortate perfect cu fiecare sărbătoare. Voi fi alături de familie și de prieteni, ceea ce cred că e cel mai important în această perioadă, nu numărul cadourilor sau bogăția culinară de pe masă”.

Nu îi place să gătească

Corinei Caragea nu îi place să gătească, iar faptul că pleacă o scutește de bucătărie, mai ales când vine vorba de preparate tradiționale românești. Corina a mai spus: „De Sărbători, mă așez la masa altora și mă bucur de ceea ce au pregătit ei. Bucătăria este ultimul loc în casă în care mă găsiți”. Chiar dacă acum preferă să prindă Crăciunul peste hotare și să se bucure de tradițiile altor locuri, Corina ne-a mărturisit că-și amintește cu drag de Sărbătorile copilăriei, petrecute la țară, la bunici: „Acolo, am luat parte la toate obiceiurile. Mirosul de cozonaci aburinzi puși lângă sobă de mamaie, vocile colindătorilor la poartă, mirosul de șorici pârlit, mirosul de iarnă, sunetul zăpezii scârțâind sub bocancii lui tataie, trăgând de sania pe care râdeam fericită…”.

Grijulie cu silueta ei

Corina Caragea este extreme de grijulie cu sileta ei și dă importanță regimului său de viață. Aceasta a mai dezvăluit în diverse dialoguri, despre trucurile ei de frumusețe și și-a spus și părerea despre operațiile estetice: „Păstrez un echilibru în orice fac – odihnă, alimentație, sport. În privința tratamentelor cosmetice sau corporale, nu fac absolut nimic. Încă mi se pare pierdere de vreme să petreci ore într-un salon de înfrumusețare. Desigur că mă îngrijesc, dar nu fac din asta o obsesie, plus că eu cred că nicio cremă-minune sau vreun aparat nu îți poate da anii înapoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image