Cum poti ajunge cel mai usor la mormantul Parintelui Arsenie Boca?

0

Pentru foarte multi credinciosi si pelerini din Romania, mormantul Parintelui Arsenie Boca reprezinta unul dintre cele mai importante locuri pentru inchinare. Datorita faptului ca Arsenie Boca este vazut drept unul dintre cei mai importanti preoti si sfinti din randul crestinilor ortodocsi, numarul persoanelor interesate sa ajunga la Manastirea Prislop din judetul Hunedoara, la cativa kilometri de orasul Hateg, este foarte mare.

Indiferent de anotimp si indiferent daca este vreo sarbatoare importanta sau doar o zi obisnuita, la mormantul Parintelui Arsenie Boca este mai mereu foarte multa lume adunata pentru a face rugaciune, pentru inchinare si pentru a cere ajutor in rezolvarea diferitelor probleme. In masura in care iti doresti sa ajungi la mormantul Parintelui, cea mai la indemana varianta o reprezinta un pelerinaj Arsenie Boca.

Invataturile Parintelui Arsenie Boca pentru credinciosi

Arsenie Boca mai este supranumit „Parintele Ardealului” si este vazut drept un adevarat „fenomen” de catre credinciosi in randul persoanelor monahale din Romania. Numeroase carti scrise de catre Parinte transmit invataturi foarte profunde pentru credinciosi, invataturi care sunt si in zilele noastre foarte apreciate si foarte iubite.

Arsenie Boca a fost inzestrat cu daruri duhovnicesti aparte, iar prin prisma acestor daruri duhovnicesti numeroasele carti scrise de catre Parinte contin sfaturi de foarte mare valoare pentru toti credinciosii. Toate aceste invataturi au fost oferite de-a lungul anilor in care Parintele a slujit biserica.

Unul dintre motivele pentru care multi credinciosi l-au apreciat este tocmai faptul ca Parintele avea un comportament simplu si smerit, un comportament prin care se cobora la nivelul fiecarui credincios in vederea transmiterii invataturilor duhovnicesti. Acest fapt il face si astazi foarte popular si iubit printre credinciosi, mesajele sale fiind simple si usor de inteles de fiecare credincios in parte.

Puterea Parintelui de a cunoaste omul imediat cum il intalnea, dar si puterea de a stii ce avea sa se intample, l-au facut sa fie privit drept un adevarat sfant inzestrat cu puteri divine aparte. Parintele Arsenie Boca a lasat invataturi prin care afirma ca Dumnezeu nu uita niciodata de om, chiar daca omul uita de Dumnezeu sau aceea prin care ne spune ca daca omul asculta de Dumnezeu, si Dumnezeu asculta de noi.

Nu in ultimul rand Arsenie Boca afirma faptul ca Dumnezeu este prezent in fiecare dintre noi in orice moment, iar modul in care ne folosim mintea ne va putea sustine in atingerea scopului pe care fiecare dintre noi si-l propune. Toate aceste invataturi si multe altele atrag anual mii de credinciosi in pelerinaj Arsenie Boca la mormantul Parintelui.

Avraam Travel organizeaza pelerinaje la mormantul Parintelui Arsenie Boca

Indiferent daca ai ajuns pana acum cel putin o data la mormantul lui Arsenie Boca si intentionezi sa revii in acest loc incarcat de spiritualitate ori daca vrei sa ajungi pentru intaia data la Manastirea Prislop, poti face acest lucru prin inscrierea intr-un program de tip pelerinaj organizat de catre agentia de turism Avraam Travel.Pentru mai multe detalii privind un pelerinaj Arsenie Boca, dar si pentru detalii privind alte pelerinaje, poti accesa avraamtravel.ro .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image