Eu o mangai cu privirea, iar ea imi vegheaza somnul

0

Mi-e mila sa o ating, dar sa ma intind pe ea. Imaculata cum este simt ca atingerea mea o pangareste, desi imi apartine.
Cu toate acestea pentru asta este facuta, sa ma astepte cuminte in patul meu si sa-mi farmece somnul.
Cand o vad mi se umple sufletul de adoratie! Ce forme, ce culori, cata finete!
Degetele mele cunosc deja senzatia atingerii. Mi se face pielea de gaina cand ma gandesc. Dar sa-mi atinga tot corpul. Sa o simt naturala, calda, stralucitoare si intre noi sa nu mai fie nimic, absolut nimic…
Sa ma cufund in ea. Sa ne contopim si sa ne abandonam somnului!
Cine este ea? Un adintre acele lenjerii de pat menite sa-mi imbete simturile.
Bumbacul satinat 3d te face sa te crezi in Rai. Catelusii parca ridica delicat capetele din patul tau si asteapta sa intinzi mana si sa-i mangai. Trandafirii cer ajutor si esti tentat sa-i culegi de pe materialul alb si sai pui in vaza.
Desi are dimensiuni generoase, este de calitate premium si din cel mai bun material, adica bumbac satinat, cele patru piese ce compun lenjeria pentru pat de doua personae Puppy costa 69 de lei.
Am profitat si am comandat-o urgent fiindca m-a cucerit pe loc si se afla la reducere, initial costase 140 de roni.
Iata ce piese am primit in schimbul celor 69 de lei:
-cearsaf pilota
-cearsaf de pat
-doua fete de perna.
Magazinul de lenjeriii Patulmeu.ro este cel mai onest si grijuliu vanzator cu clientii sai datorita urmatoarelor aspecte:
-le atrage atentia ca lenjeria trebuie sa fie spalata inainte de a fi utilizata prima oara. Acest lucru demonstreaza si siguranta pe care o au ei in ceea ce priveste calitatea lenjeriilor vandute. Cu siguranta ca nu i-ar fi indemnat sa faca acest lucru stiind ca fetele de perna sau cearsafurile se decoloreaza sau intra la apa.
-pun la dispozitia celor care au comandat produse pe site un ghid de utilizare. De aici am aflat faptul ca pentru rezistenta culorii, temperatura de spalare trebuie sa se opreasca la 30 grade Celsius automat, este interzisa folosirea inalbitorilor chimici si temperatura de calcare se impune sa fie de maximum 130 de grade.
-este specificat faptul ca pozele au caracter de prezentare si pot aparea diferente intre produse si fotografii.
Personal sunt foarte multumita de lenjerie fiindca o am de un an si pare ca noua. De dragul ei am respectat cu sfintenie toate instructiunilesi am costatat ca materialul nu intra la apa, nu se decoloreaza si nu se ingaureste.
Chiar in acest moment pun in cos alte doua lenjerii fiindca vara le schimb mult mai des din urmatoarele motive:
-se usuca mai repede si imi este mai usor sa le schimb la 2 zile
-transpiram mai des si se impune sa fac acest lucru
Fiindca vreau sa am Turnul Londrei pe pat trebuie sa plasez chiar acum comanda, cat sunt inca la reducere, iar lenjeria Milena imi va da impresia ca dorm pe un pat de orhidee.
Sa va mai spun ce-mi spune sotul meu in fiecare seara la culcare?
-Vrajitoare mica ce esti, unde gasesti tu lenjeria asta? Ea iti da farmecul irezistibil? Nu as da patul asta pe niciun alt pat din lume!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image