Oana Radu se marita peste doua saptamani

0
Oana Radu se marita peste doua saptamani

 

Cantareata Oana Radu si-a surprins din nou toti fanii. Aceasta a decis sa isi uneasca destinele cu cel care a ajutat-o sa treaca peste socul provocat de moartea iubitului ei. Acceseaza https://www.locco.ro/category/divertisment pentru a afla mai multe despre acest subiect.

    Cand are loc marele eveniment?

Nunta mult asteptata va avea loc la numai 11 luni dupa ce  fostul ei logodnic Alin Mihai Suflea a fost incendiat de un vecin.

In luna august a anului 2019 tanarul a fost incendiat de un vecin cu benzina in scara blocului. Acesta a murit cu o luna mai tarziu la spital. La scurt timp, in ianuarie 2020, Oana si-a gasit linistea in bratele altui barbat.

Cine este acest barbat? Nimeni altul decat antrenorul sau personal. Frumosul cuplu a vorbit deschis despre relatia lor

”Oana are nişte atribuţiuni, eu mănânc foarte mult, aşa că mă ocup de mâncare, ea de curăţenie”, a spus Catalin.

Vedeta a dezvaluit tot ce a invatat de la mama ei si cum a fost ceruta in casatorie.

”Mama era obsedată de curăţenie. Îmi place să calc, să dau cu mopul, să spăl baia. Urăsc scamele. Cătălin m-a cerut de soţie de câteva luni. Am zis că da, eram într-o stare de şoc, căci nu îmi venea să cred. Dacă îi spuneam nu, îşi făcea bagajele şi pleca, cred. Anul acesta facem cununia civilă, peste două săptămâni, în luna august, la Craiova, într-un loc cu piscină, o să avem foarte mulţi invitaţi. O să aflăm numărul de invitaţi acceptat. Am slăbit foarte tare, iar inelul de logodnă îmi este larg. Într-o relaţie nu e importantă nunta, nu suntem oameni să ţinem cont de asta. Avem foarte multe proiecte împreună, nu avem acum în plan un copil”,  a mentionat Oana Radu.

Cantareata a slabit foarte mult, a ajuns de la 121 kg la 57 de kg.  Catalin a ajutat-o sa ajunga la silueta mult dorita.

”Lumea m-a acuzat că mi-am operat stomacul şi singura dovadă pe care aş putea să o aduc este un ecograf care să ateste că nu mi-am operat stomacul”,  a mai spus solista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image