Lavinia Pârva, soția lui Ștefan Bănică jr. surprinsă cu burtica la vedere

0

Soția cântărețului și actorului Ștefan Bănică jr. atrage toate privirile în această perioadă. Aceasta a fost fotografiată pentru prima oară cu burtica de gravidă. Vestea bună i-a luat prin surprindere pe cei din lumea showbiz-ului. Cântăreața de 34 de ani, aflată la prima sarcină, se bucură de viață, sfătuind și pe alții să facă la fel. 

Iată care a fost mesajul, viitorului tătic și jurat la XFactor: ”Doamnelor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața e frumoasă. Încercați și vă bucurați de ea, pentru că și eu fac la același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și pentru că astăzi e ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Moș Crăciun mi-a adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară.”

Toate vin atunci când trebuie

Ștefan Bănică jr. și Lavinia Pârva și-au oficializat relația în 2017 în Bulgaria. Cunoscutul cuplu așteptau demult o asemenea veste și iată că ea a apărut în cele din urmă.

Iată ce a spus viitoarea mămică: ”Echilibrul este cel mai important lucru în viață. Toate vin atunci când trebuie să vină și dacă trebuie să vină. Am o meserie care îmi place foarte tare, am o familie frumoasă, am prieteni minunați în jurul mei și sunt sănătoasă. Niciodată nu mi-am proiectat nimic și nu mi-am făcut planuri în niciun sens. Orice femeie la un moment dat își dorește un copil. Eu am spus-o clar, treaba asta vine când e momentul. Cu siguranță că e binevenit, dacă Dumnezeu vrea, apoi copilul va veni în viața noastră. Noi suntem la fel de fericiți ca înainte de a face acest pas. Cred că e o chimie între noi doi, o compatibilitate. Fiecare om în viață întâlnește un om important de la care are multe lucruri de învățat. mi-a plăcut mereu să stau lângă oameni de la care am ce învăța.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image