VOTEAZĂ: Ești de acord cu vaccinul anti-COVID ? Te-ai vaccina dacă mâine se inventează unul ?

6

Știm, este un subiect delicat în momentul de față și nici noi nu știm exact ce dorim. Poate un vaccin ne poate salva viațaînsă în schimb ne pot aduce alte probleme. Vaccinul în esență conține o mică parte din virus pentru a se învață corpul cu el, cel puțin atât știm noi. Oare „Este urgent  avem un vaccin pentru protecția oamenilor împotriva infectării cu virusul?”. 

[poll id=”3″]

 întreb ce vom face dacă suntem obligați  facem acest vaccin, cu cine  ne certăm, pentru  noi oamenii de rând suntem prea micuți   ne impotrivim sistemului. Unde-i lege, nu-i tocmeală. Vaccinul are rolul de a stimula sistemul imunitar pentru a crea anti-corpi speciali. Poate fi benefic, însă în mediul online există o mulțime de oamenii care critică foarte dur vaccinul, cum că acesta are rolul de a înjumătăți populația lumii, însă nu există dovezi și nu cred că trăim într-o lume în care ne dorim să scăpăm de o anumită clasă socială.

[poll id=”4″]

In sondajul de ieri „Ești de acord să ți se ia temperatura la intrarea în magazin/supermarket ?”, au votat pana acum 2.441 de persoane.

Situația este in felul urmator:

  • DA (50%, 1.214 Voturi)
  • NU (43%, 1.049 Voturi)  si
  • Dă-i dq cu temperatura lor cu tot (7%, 178 Voturi)

Din păcateexistă situații când oamenii nu se lasă termoscanati la intrarea în magazin și lucrurile pot degenera foarte ușor (VEZI VIDEO DE MAI JOS). În esență, pentru a nu ajunge la această situație, ori nu mai intrați deloc în magazin, ori acceptați  vi se ia temperatura. Să ne scrieți într-un comentariu mai jos dacă poliția a procedat corect cu bărbatul care a refuzat  i se ia temperatura la intrarea în magazin.

Există și un comunicat de presă dat de poliția capitalei:

”La data de 19 mai a.c., prin apel 112 a fost sesizat un scandal în derulare, într-un centru comercial din sectorul 5. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie, care au identificat trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-ar fi permis accesul în magazin, deoarece au refuzat termoscanarea”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.
Așadar, ne vaccinăm ?
sursa foto: stirileprotv.ro

6 thoughts on “VOTEAZĂ: Ești de acord cu vaccinul anti-COVID ? Te-ai vaccina dacă mâine se inventează unul ?

  1. Foarte bine ca la arestat. Oricum nu va face nici o zi de paraie. Doar identificare la secie si o amenda. zdravana. Si da sunt de acord cu vaccinul. Mi-am facut mereu vaccinuri deci care e problema? NICI UNA. Cat despre astia care nu sunt de acord cu vaccinu, sa e gandeasca ca pana la 14 ani si-au facut vaccinurile si datorita lor inca traiesc sa debiteze prostii si fake news-uri. Daca vaccinul nu ar f fostobligatoriu in comunism azi ar fi fost lumea curata de idioti

  2. Daca vreun biolog imi zice clar ca el garanteaza ca virusul nu sufera nicio mutatie in urmatoarele 12 luni, atunci POATE am sa iau in calcul o posibila vaccinare.

  3. Politia a procedat execrabil! A incalcat liberul arbitru si libertatea omului. A incalcat constitutia si drepturile omului.

  4. Exclus o vaccinare de acum inainte. Am exprimentat acum 10 ani vaccinul antigripal. Am avut in acel an de 2 ori cate 30 de zile IACRS. Am jurat sa nu mai fac vreunul si nu ma razgandesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image