Loredana Groza șochează din nou: cu sânii la vedere! - 24monden.ro

Loredana Groza șochează din nou: cu sânii la vedere!

La 48 de ani, Loredana una dintre cele mai iubite cântărețe din România, vrea să demonstreze în continuare că încă mai este sexy. În acest sens, cântăreața, și-a ales o ținută extravagantă, care îi lasă sânii la vedere. Acest lucru s-a întâmplat la un recent concert. Artista care se afla în culise, s-a filmat într-o bluză neagră din dantelă cu deschizătura până la buric, lăsându-și astfel sânii la vedere. Acest lucru i-a scandalizat pe fanii săi. Aceștia au afirmat că Loredana a exagerat cu sânii prea mari, care se vedeau din cupele sutienului de cu burete nude și curelușe subțiri de culoare neagră. Tinând cont de voce și nu de sexualitatea ei, fanii au afirmat că nu o iubesc pentru corpul ei de ”diva de 48 de ani”. Aceștia o admiră  pentru vocea ei și nu este nevoie să recurgă la astfel de tertipuri. 

Comentarii fani

Iată ce au spus unii dintre fanii ei: 
„Mai încet cu exagerările!”, „ Bomba sexy !!! Semeni cu Pamela Anderson”, „Dacă n-ai cap, ai țâțe, fiecare își arată ce are mai prețios, de la decență ai trecut la indecență, fii cumpătată în ce faci”, „Tu ai voce, știi să faci show…Nu ne legăm de vârstă că n -are a face….dar de ce cu sânii pe afară Loredana?? Am crescut cu muzica ta și te admiram pentru muzică….Nu pentru sâni măriți și față umflată”, „Deci……. Că ești talentată și că arăți bine nimeni nu neagă. Dar că îți pierzi mintile înaintând în vârstă asta nu se iartă. Eleganța , frumusețea și senzualitatea unei femei nu constă în a-si scoate sânii afară”, „La ce voce ai, nu mai trebuie să fii vulgară că să atragi publicul. Păcat de atâta talent”, au afirmat fanii săi.

În ultima vreme Loredana Groza a fost criticată dur. Acest lucru se datorează faptului că diva Lori, în ultimul timp a exagerat cu make-up-ul. De asemeni, a exagerat și cu ținutele sale vulgare, schimbările de look și cu exagerările procedurilor de ”infrumusețare”. Toate au o limită, iar  Loredana a depășit-o cam mult. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *