Virgil Ianțu ar dori să emigreze. Ce îl împiedică să părăsească România? - 24monden.ro

Virgil Ianțu ar dori să emigreze. Ce îl împiedică să părăsească România?

Virgil Ianțu fostul prezentator al emisiunii ”Vrei să fii miliardar” moderează o altă emisiune și și-ar dori să emigreze în Sudul Spaniei. Deși își dorește să-și împlinească acest vis, totuși nu poate, pentru că țara are nevoie de oameni ca el, oameni cu capul pe umeri. Păcat, pentru că cei care ne conduc țara nu își doresc oameni ca el.

Nu dorește să cadă în capcana politicienilor

Virgil Ianțu nu dorește să cadă în capcana politicienilor, care au făcut tot posibilul ca cei deștepți să părăsească țara. De ce? Pentru că politicienii din țara lor nu le-au oferit nimic.

Iată ce a spul Ianțu, într-o emisiune de la Digi 24: „Da, mă gândesc la asta zilnic. Zilnic îmi vine în minte, deși eu susțin că ar trebui să rămânem și să ne încăpățânăm – și mă încăpățânez, că nu am plecat – să rămânem aici, să nu cădem în capcana pe care clasa politică ne-a întins-o. Ei vor să plecăm și să rămână mai puțină lume și nu cea educată” 

Virgil Ianțu, fiu de preot

Virgil Ianțu este fiu de preot și puțină lume știe acest lucru. Cu toate acestea, nu a fost de acord cu construirea Catedralei Mântuirii Neamului. De asemenea, nu își dorește să o viziteze. Iată ce a spus el despre acest lucru:

„Sunt fiu de preot. Am crescut într-o atmosfera plină de normalitate în ceea ce înseamnă credința, viața laică și tatăl meu a fost un preot așa cum ar trebui să fie preoții, care să transmită mai departe valori. Sunt preoți care fac asta. Am văzut recent un preot care ajută foarte mult o comunitate prin efort propriu. Momentul unei construcții de dimensiunea asta cred că nu este potrivit. Probabil ne-ar prinde bine în Bucureșți un element turistic, deși aveam Casa Poporului, să zicem că aveam nevoie și de o biserică.”

”Îmi place să vizitez, când merg în străinătate”

”Îmi place să vizitez, când merg în străinătate, în Italia în special, să văd catedrale somptuoase, dar cred momentul este ales greșit, modul în care se face este greșit. Dacă în paralel aș vedea că marile fețe bisericeșți – mă refer la cei care conduc Biserica – dezvoltă în paralel campanii de ajutorare a unor comunități, construiesc spitale, școli, le renovează, dacă aș vedea că în paralel se întâmplă treaba asta, aș zice da, frumos, poate mă duc să văd Catedrala” 

Actorul Virgil Ianțu

Pe 8 decembrie, în cinematografele din toată țara a avut loc premiera filmului ”Ghinionistul” avându-l ca protagonist pe Virgil Ianțu. Domnul Dinu, rolul jucat de Ianțu, este un tată dedicat fiicei sale, care descoperă că fericirea unui copil, constă în atenția și iubirea necondiționată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *