De ce slăbește Simona Gherghe, dacă e însărcinată?

0

Simona Gherghe va deveni din nou mămică. La vârsta de 41 de ani, frumoasa prezentatoare a emisiunii ”Acces Direct” se află în al doilea trimestru de sarcină. Aceasta a acceptat provocarea lansată de colegul ei Dan Capatos, de a veni în emisiune. Printre altele, Simona a spus și de ce slăbește în timpul sarcinii.

Tot răul spre bine

Iată ce a spus cunoscuta vedetă TV: “M-am îngrăşat şi am slăbit. Trebuie să ţin un regim drastic, dar tot răul spre bine. Am dus mai greu prima sarcină, acum nu-mi vine să cred că sunt însărcinată (…). Chiar acum ne-am întors de la ecograf. Mi se pare prea intim să expui copilul încă din uter, dar nu judec pe nimeni. Din bucurie, din fericire… Până la urmă nu e nimic, nu e nuditate”

Adevăratul motiv

Adevăratul motiv pentru care vedeta slăbește, sunt problemele de sănătate. Aceasta are trigliceridele crescute și din acest motiv este nevoită să țină un regim strict. Astfel, în loc să se îngrașe, frumoasa prezentatoare își menține silueta.

O dietă sănătoasă

Iată ce a mai declarat ea: “Este un regim de viaţă extrem extrem de sănătos. Voi care faceţi sport, v-aţi putea regăsi. Am voie să mănânc grătar, mănânc peşte fie la cuptor, fie la grătar.Mănânc salate, dar fără ulei. Mănânc brânză slabă, iaurt, fructe, dar anumite fructe. Nu mănânc deloc dulce, nimic dulce. Am trigliceridele crescute. Nu mănânc dulce că n-am voie, dar aş mânca tone de cozonac. Săptămâna trecută am mâncat o felie, atât… după trei luni. Sunt foarte atentă, ţin problema sub control, pentru că dacă aş mânca cât aş vrea sau ce aş vrea, probabil aş ajunge cum s-a întâmplat în cazul sarcinii cu Ana. Am descoperit această problemă când  era aproape în pragul pancreatitei, ceea ce era îngrozitor. Eram însărcinată în luna a şasea-a şaptea. Atunci chiar era un pericol şi pentru mine şi pentru copil. Aşa, am luat-o din timp cu regimul, ca să nu fie probleme, deşi teoretic aş putea să mănânc, dar sunt foarte conştiincioasă”.

Căsătorită cu Răzvan Săndulescu din aprilie 2017, Simona a mai dat naștere unei fetițe, în luna mai 2017, pe care o cheamă Ana Georgia. Din acest an, 2018, mai exact din toamnă, Simona Gherghe îl are alături pe Alex Velea, cu care prezintă emisiunea ”Acces Direct”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image