Hemoroizii – O problema a tinerilor!

3

Tot aud de hemoroizii pe forum-uri, blog-uri si chiar la prieteni. Se pare ca este o problema foarte des intalnita  pe care vreau sa o lamuresc pentru toti cei care sa confrunta cu ea.

Alimentatia necorespunzatoare si statul in fund foarte mult timp duc la aparitia hemoroizilor, dureri anale, mancarime, sangerari, usturime etc.

Totul se poate rezolva daca nu este intr-un stagiu foarte avansat si de aceea va recomand urmatoarele:

1. Renuntati la produsele din carne (salam, carne de vita, carne de porc, carnaciori etc)
2. Renuntati la tot ce inseamna prajeala (oua, cartofi etc) si fast food
3. Evitati pe cat posibil sa stati in fund
4. Spalati-va de 2-3 ori pe zi in zona anusului cu apa calduta spre rece.
5. Cumparati-va o crema cu care sa ungeti zona de 2-3 ori pe zi (De preferat Hemorozon/8 lei la farmacie)
6. Cumparati-va de la farmacie Devaricid/ 15 lei
7. Cat mai multe lichide, ciorba de 2 ori pe zi, dimineata daca se poate rosii, castraveti…fara cascaval si fara branza, iaurtul de asemenea este foarte bun. Pentru toate mesele consumati paine neagra (nu in cantitati mari)
8. Puteti consuma peste (nu in cantitati foarte mari), seminte de floarea soarelui, seminte de dovleac, smochine, curmale proaspete, pere zemoase.

9. Recomand sport zilnic, de preferat sa alergati
10. Evitati pe cat posibil constipatia.
Daca urmati aceste sfaturi puteti scapa de operatie, uhhh nici sa nu aud de ea (din cate am inteles operatia nu este dureroasa dar dupa se zice ca este destul de dureroasa)
Va prezint si un video despre cum se realizeaza o colonoscopie.

Tratament alternativ:

Tratament simplu si folositor in vindecarea hemoroizilor. Sunt necesare patru castane salbatice, uscate, si 150 g untura de porc proaspata, nesarata. Se decojesc castanele, se macina miezul castanelor pana ajung ca faina, pe care o amestecam cu 150 g untura de porc si, intr-un vas emailat, le punem la flacara mica sa fiarba aproximativ 15-20 de minute, pana ce aceasta compozitie se coloreaza usor, in crem-maroniu. Dupa racire, punem acest unguent intr-un borcan de sticla sau de plastic, si-l tinem la frigider. In fiecare seara, inainte de culcare, faceti un ceai de musetel sau coada-soricelului, cu care va spalati anusul (atentie, ceaiul sa nu fie prea cald, ca apa de vara sa fie), stergeti usor, prin tamponare, cu un prosop de bumbac, apoi ungeti anusul cu unguentul mai sus descris, atentie pateaza lenjeria! Repetati acest procedeu sapte seri la rand si aveti sanse de vindecare. Hemoroizii, hemoroizi sangeranzi/interni – se iau zilnic, pe stomacul gol, 3-4 lingurite de faina de castane. Planta se tine sub limba vreme de 5-10 minute, dupa care se inghite cu apa. O cura dureaza 2-6 saptamani, in functie de gravitatea afectiunii, si are un efect extraodinar si asupra venelor, vindecand o serie de boli . Hemoroizi, varice, tromboflebita – se consuma cate o farfurie de piure de castane, indulcit cu miere si aromatizat cu coaja de lamaie rasa, inainte de micul dejun si de cina. Se face o cura de cateva saptamani. Acest preparat stimuleaza tranzitul intestinal, are efecte antiinflamatoare si tonice vasculare.

Acestea sunt doar sfaturi, cel mai bine este sa consulti un medic.

3 thoughts on “Hemoroizii – O problema a tinerilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image