Bianca Drăgușanu – o nouă intervenție estetică și din nou îndrăgostită

Toată lumea știe că Bianca Drăgușanu ”iubește” chirurgia estetică. Aceasta a apelat din nou la mâinile maeștrilor esteticieni, pentru o nouă schimbare. De data aceasta solicitarea ei a fost mărirea buzelor. Intervenția a constat în injectarea buzelor cu acid hialuronic. Cerințele Biancăi au fost următoarele: ”Vreau patru puncte, dar foarte puțin, da? Nici nu zici că mi-am pus. Nu vreau mult”. Mulțumită de noua sa schimbare, aceasta a simțit nevoia să împărtășească bucuria cu fanii din rețelele de socializare. 


”Mi-am pus buze doar 0,2…”

Nemulțumită de sine, Bianca Drăgușanu, cere perfecțiune fiecărui medic estetician pe care îl vizitează. Iată ce a spus, fosta prezentatoare: ”Mi-am pus buze doar 0,2, în condițiile în care altă dată îmi puneam câte două seringi”. 

Bianca a declarat că are doar puține schimbări, în anumite părți ale corpului. Iată ce a mai spus ea: Nu am lentile de contact, sunt cu ochii mei naturali. Acum nu port gene false, deși le mai folosesc câteodată. Mă costă 30 de lei. Le mulțumesc părinților mei pentru acești ochi. Extensiile pe care le folosesc sunt din păr natural și costă 300 de aero. Buzele sunt injectate, am acid hialuronic băgat de două ori, adică 600 de euro. Nu am rinoplastie, este nasul meu care arată altfel de când am slăbit cele 35 kg. Dinții nu i-am schimbat, am fațete pentru că am vrut dinți foarte albi. Am dat pe ele 10.000 de euro. Este vorba despre igienă și sănătate. Asta e tot ce am la nivelul feței, pomeții și bărbia sunt intacte.”

Bianca Drăgușanu își retrăiește adolescența, în brațele milionarului Alex Bodi, care se pare că a cerut-o în căsătorie de curând. Din fotografiile postate pe rețelele de socializare, Bianca pare îndrăgostită ca în liceu. Credem și noi acest lucru. Dragostea ei este demonstrată de șofatul autoturismului de 200.000 euro a iubitului ei. De asemenea, diva și-a ales o mașină de teren în valoare de 80.000 de euro, și, se pare că, aceasta este ultima modă de fițe printre divele cu posibilități financiare. Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *