SOC: Vezi pumnul pe care l-a primit Galamaz la meciul „Petrolul – Steaua” din 30 OCT 2011

1

Halal suporteri la Ploiesti…ce l-a apucat pe tampitaul ala sa-i aplice un pumn lui Galamaz?…Atata nesimtire nu s-a mai vazut niciodata pe un stadion din Romania si nici nu cred ca se va mai intampla vreodata, bataie de joc. Sa nu mai zic de arbitru care a procedat total aiurea, trebuia sa opreasca meciul de indata ce Galamaz a primit pumnul in figura, dar ce sa faci…asta’i Romania.

Firul evenimentelor: Un suporter al echipei gazda(Petrolul Ploiesti) a patruns pe teren si l-a lovit cu pumnul in fata pe George Galamaz, apoi l-a scuipat! Dupa aceea, doi coechipieri a lui Galamaz (Martinovici si Stanca) l-au luat la picioare pe individul intrat pe teren, cei doi au luat cartonas rosu, asta pentru ca au sarit in apararea colegului.

Meciul nu se oprise si arbitrul a decis sa se continue…nu a mai durat un minut ca Tartarusanu a fost lovit grav de o petarda, el nemaiputand sa continue partida. Intr-un final meciul a fost oprit si este cel mai probabil ca Steaua va castiga la masa verde cu scorul de 3-0. Urmariti mai jos fazele meciului…

1 thought on “SOC: Vezi pumnul pe care l-a primit Galamaz la meciul „Petrolul – Steaua” din 30 OCT 2011

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image