SEO si modul in care functioneaza browserul Google

0

In gasirea si alegerea celei mai potrivite strategii SEO, care sa fie si de foarte buna calitate, trebuie sa realizat neaparat un fel de analiza a concurentei, pentru a vedea care sunt aspectele cele mai importante, care pot genera cresteri considerabile de trafic, si implicit de vanzari. Pozitionari.ro va ofera foarte multe solutii prin care puteti realiza acest lucru, insa tineti cont ca optimizarea este un proces care da rezultate in timp, insa cu siguranta, la acel moment rezultatele vor fi cele scontate, doar daca se va tine cont de toti factorii implicati in obtinerea unui ranking bun.

Pozitionari.ro va ofera toate informatiile de care aveti nevoie, pentru a face o analiza a  elementelor site-ului, mai ales a a link-urilor externe. Acestea se introduc treptat si in cantitati moderate, in special in cazul in care site-ul este nou. Nerespectarea acestei conditii va va expune pericolului de a cadea prada algoritmilor Panda si Penguin, deoarece acestia va vor eticheta  ca pe un site care foloseste link-uri false si ne-naturale.

Felul  in care functioneaza cel mai cunoscut motor de cautare, Google, nu se cunoaste in totalitate, insa modalitatile de optimizare puse la dispozitie de pozitionari.ro au la baza mai de fiecare data experientele anterioare, fapt ce se poate reflecta crearea unor strategii SEO cu foarte multe sanse de reusita.

Web crawler-ul citeste in permanenta continutul site-urilor si tinand cont  de relevanta, el stabileste o anumita ordine in afisarea rezultatelor. Algorimii de indexare ai Google cauta  continuu, site-urile care au suferit modificari recente ( au continut proaspat si original ) si cauta sa faciliteze accesul usor al vizitatorilor, la modul ca le plaseaza pe pozitiile fruntase ale clasamentului realizat de motorul de cautare.

Un alt element foarte important al motorului Google, il reprezinta indexul. Importanta acestuia provine din faptul ca, el receptioneaza toate informatiile citite de robot, iar in cazul in care apar modificari pe un site, acesta va fi reindexat ( actualizarea indexului in functie de modificari).
Cu ajutorul motorului de cautare, are loc o cautare in baza de date, dupa care se afiseaza rezultatele.
Motorul de cautare este sprijinit de niste algoritmi de filtrare a site-urilor, care sunt  inlocuiti sau au update-uri periodice, iar cu sprijinul lor se realizeaza o ierarhie cu rezultatele cautarilor. Motorul  de cautare are ca obiectiv principal, afisarea celor mai relevante rezultate, care sa fie in masura sa ofere oricarui vizitator, informatia de care are nevoie.

Apelati cu incredere la pozitionari.ro si cu siguranta site-ul dumneavoastra nu va avea de suferit, si va ajunge sa se claseze in top 10 (prima pagina), dar aveti in vedere faptul ca optimizarea trebuie sa fie continua. Evaluarile si reevaluarile, au ca scop evidentierea continutului proaspat, iar pozitionari.ro va prezinta cel mai bine felul in care se poate realiza acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image