Fotografia erotica este una din multele ramuri ale fotografiei artistice și de obicei se adresează unui public mature de ambele sexe.
Înainte de a intra în detaliile moderne ale fotografiei erotice vom încerca sa înțelegem de unde vine trendul și primele lor apariții pentru public. Înainte de a fi inventat aparatul foto , modelele erau mai întâi pictate pe pânza de artiști faimoși precum Jean-Leone Gerome , Sandro Botticelli , Gustav Klimt , etc. 
Fotografia erotica a apărut pe la începutul anilor 1840 , deși aparatele de fotografiat erau deja inventate de mai bine de doua decenii, încet și-a făcut loc și nudismul în arta fotografica.

La început fiind interzise de stat și biserica, ele erau făcute cu scopul de a fi muze pentru picturi și artiștii perioadei. 

Una din cele mai vechi fotografii nud care a supraviețuit perioadei datează din 1850 di este opera lui Julien Vallou de Villeneuve un artist francez.
Din fericire astăzi nu mai trebuie sa ne facem griji în privința acestei mișcări artistice , deoarece lumea s-a schimbat și de-a lungul anilor acest trend a acumulat mulțime de fani bărbați și femei, deși fotografia erotica de cele ma multe ori este destinata unui public masculin. 
 Ce definește o fotografie erotica? 
Gândul la erotism duce instantaneu la o imagine nuda a unei femei sau a unui bărbat.Dar fotografia erotica nu este neapărat simpla înfățișare într-o poza nud cu un zâmbet. Ea poate fii făcute pe tematici și cu înțelesuri subliminare astfel modelul schițând diverse poziții unde poate exprima bucurie sau tristețe. Se pot reprezenta scene clasice din picturi faimoase precum capodopera Nascita di Venere. Subiectele sunt numeroase și fiecare le poate aborda cum dorește într-o ședința foto.

Importanta fotografului și a aparaturii. 

Acest tip de fotografie nu poate fi realiza într-o maniera amatoriala deoarece aparține unei întregi subcategorii de fotografie artistica și trebuie abordata ca atare alături de un fotograf escorte profesionist cu aparatura de înalta calitate.
 Înainte de a va alege un fotograf asigurați-va ca în trecut a mai făcut astfel de lucrări prin simpla vizualizare a portofoliului sau. Daca a acoperit subiecte similare axate pe fotografie erotica și fotografie taboo atunci puteți avea toată încrederea deoarece va știi cum sa creeze mediul și va lucra cu modelul încât sa scoată ce este mai bun dintr-o ședința foto.
Fotograf de renume este bucureșteanul Andreescu Gabriel, pe website-ul sau afișat puteți sa ii găsiți lucrurile din portofoliul sau cu fotografii erotice pentru a va convinge ca diferența este clara când vorbim de servicii profesionale de fotografiat. 
 Serviciile sale nu sunt oferite doar pentru modele ci pentru toate femeile care doresc sa se surprindă în ipostaze sexy fie pentru a se simți bine în pielea lor fie ca vor sa facă o surpriza plăcuta iubitului.

Serviciile lui Andreescu Gabriel acoperă tot cea ce este nevoie pentru atingerea perfecțiunii într-o astfel de ședința și pentru cele mai reticente care se îngrijorează de mici defecte precum celulita sau cicatrice mai vechi acestea vor fi retușate pentru o fotografie cat mai reușită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image