Tom Tom & HTC au devenit parteneri oficiali pentrua a produce un HTC imbunatatit cu harti de la Tom Tom. Toata lumea stie ca Tom Tom sunt cei mai buni in materie de GPS iar Smartphone-uri HTC au un design de invidiat, intradevar sunt ceva mai scumpe dar sunt foarte bune. Noul HTC care o sa fie produs va avea un sistem de navigatie pe doua continente, Europa si Asia.


 John Wang directorul HTC a declarat ca „Acest parteneriat cu TomTom HTC subliniază angajamentul de a oferi clienţilor noştri o experienţă de navigaţie inovatoare, care este natural şi oferă îmbunătăţiri unice pentru nevoile comune de navigaţie”


Maarten van Gool directorul Tom Tom a declarat ca „Sunt foarte încântat să ofere clienţilor HTC cu locaţia exactă TomTom şi conţinutul de navigare pe telefoanele lor, oriunde ar fi. Frumusetea este că hărţile sunt preinstalate şi disponibile instantaneu la îndemâna utilizatorilor.Pentru prima dată, acest lucru face ca puterea de conţinut de navigare TomTom disponibil „in buzunar” pentru utilizatorii de smartphone HTC „

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image