Noi vedete concurente la ”Ferma”

0

Noul sezon ”Ferma” debutează cu concurenți cunoscuți. Printre cei 18 concurenți se numără Cătălin Moroșanu, Silviu Tolu, Kamara, Otniela Sandu, Ioana Filimon și Brigitte Năstase. Printre alții, aceștia au acceptat provocarea de a trăi în condiții extreme și de a-și testa rezistența. Pentru cel mai bun gospodar, vedetele vor trebui să-și demonstreze abilitățile, la final obținând titlul de cel mai bun gospodar însoțit de marele premiu.

Un nou început

După numeroase scandaluri conjugale care au dus într-un final la divorțul de Ilie Năstase, Brigitte Năstase, se pare că renaște, alături de Cornel Oană, partenerul ei mai tânăr, cu care de altfel și-ar putea oficializa relația în curând. Iată ce a declarat ea:  „Este timpul pentru un nou început. Vreau să le arăt tuturor că trecutul e trecut și că sunt o femeie muncitoare și puternică”.

Situații extreme și momente surprinzătoare

Cele șase vedete se pregătesc cu curaj să înfrunte cele mai grele condiții, atâta pentru a-și demonstra că pot, cât și în speranța că vor câștiga marele premiu. De asemenea, toți cei 18 concurenți vor trăi și foarte multe momente surprinzătoare.

Ioana Filimon – Miss România 2016

Ioana Filimon a devenit cunoscută ca urmare a câștigării titlului de Miss România 2016. Este o fată veselă, energică, pregătită să-și demonstreze abilitățile în emisiunea ”Ferma”. Participarea la diferite evenimente de frumusețe, i-au oferit șansa de a se muta în București.

În viața privată, Ioana este pasionată de natură și mediu, oferind soluții pentru un viitor mai pur și mai curat. Absolventă a Facultății de Protecția și Ingineria Mediului, aceasta își dorește acum, să demonstreze că poate trăi chiar și condiții extreme.

Iată ce a spus Ioana Filimon:  „Lumea mă percepe ca pe o fată care nu știe să facă nimic, oamenii cred că  doar aparențele contează dacă sunt fotomodel și am câștigat concursuri de miss. Sunt mai mult decât atât și asta voi demonstra la Ferma”.

Otniela Sandu – o adevărată luptătoare

O altă concurentă a emisiunii ”Ferma” este Otniela Sandu, care a devenit cunoscută din emisiunea ”Supraviețuitorii”. Otniela este o luptătoare, căreia îi place să-și ducă până la capăt încercările. Este pasionată de mersul cu bicicleta. Acest lucru se datorează faptului că, la începutul vieții sale, a avut o problemă de sănătate, apoi și-a revenit.

Iată ce a declarat ea:   „Pentru mine, Ferma este o provocare pentru a mă dezvolta ca persoană și pentru a-i dovedi tatălui meu că „băiatul lui”, așa cum îmi spune, poate depăși orice obstacol”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image