Luptătorul de MMA Cristi Mitrea este topit de dorul băiețelului pe care îl are cu prezentatoarea Andreea Mantea

0

David este fiul lui Cristi Mitrea și al prezentatoarei Andreea Mantea, acesta fiind fructul iubirii dintre cei doi.  Cristi își iubește nespus de mult fiul. În prezent, micuțul David se află împreună cu mama lui în Turcia, pentru filmarea emisiunii de la Kanal D.  În weekend, Andreea a venit acasă cu micuțul, care și-a revăzut tatăl. Lui Cristi Mitrea, luptătorul de MMA, i-a simțit lipsa fiului său, fiindu-i foarte dor de acesta. Revenit în România, fiul său  și-a întâlnit tatăl și și-a petrecut timpul cu acesta.  Recent, pe Facebook, Cristi a postat o fotografie alături de fiul său David, afară, prin zăpadă. 

”Cât mi-ai lipsit?!??”

”Cine mi-a lipsit?!??” a scris Mitrea în dreptul imaginii. Desigur, prietenii virtuali nu au ezitat să-i trimită mesaje imbucurătoare. Cristi Mitrea, luptătorul MMA, s-a făcut remarcat după frumoasa poveste de iubire cu Andreea Mantea, cunoscuta prezentatoare de la Kanal D. Relația lor de iubire a început odată cu emisiunea Show Burlăcița. Frumoasa lor iubire, a lăsat o frumoasă ”urmă”, David, comoara celor doi. Deși sunt despărțiți, se ocupă împreună de creșterea și educația micuțului. 

Andreea a declarat că: „Întâlnirile lor sunt absolut normale, ca între un tată și fiu. Sunt frumoase, sensibile, haioase. Petrec timp de calitate împreună”. Întrebată dacă își mai dorește și alți copii, Adreea a declarat 
„Sunt momente și momente. Sunt unele în care clachezi, ești obosită și te gândești că unul este suficient. Dar când îl vezi cât este de dulce, de drăguț, te gândești că îți mai dorești unul. Cumva îl las pe Dumnezeu să decidă pentru mine, la fel că în cazul lui David. Dacă îmi e scris să mai am unul, cu siguranță va fi o bucurie. Dacă nu, nu. Nu-mi fac planuri în acest sens”. Andreea și Cristi, deși s-au despărțit își fac datoria de părinți și au grijă împreună de fructul iubirii lor, David, astfel încât acesta să nu simtă lipsa vreunuia dintre părinți. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image