Kira Hagi – rolul principal în „Martha. Povestea romanțată a unei prințese”

0

Kira Hagi, fiica celebrului fotbalist Hagi a primit rolul principal in piesa de teatru teatru „Martha. Povestea romanțată a unei prințese”. Piesa a fost jucată în sala de teatru a Colegiului Național Sfântu Sava. Revenită de curând din Statele Unite, tânăra actriță a a interpretat rolul Marthei Bibescu.

Martha. Povestea romanțată a unei prințese from Sandra Mavhima on Vimeo.

Kira și-a invitat fanii la teatru

În sală s-a aflat întreaga familie, adică, mama, tatăl și fratele Ianis. Printre invitați s-au mai aflat și alpe personalități din lumea fotbalului, precum Gheorghe Popescu și soția acestuia. Kira Hagi și-a invitat admiratorii să vadă piesa de teatru, anunțul fiind făcut pe Facebook.

Iată ce a scris Kira Hagi pe rețeaua de socializare Facebook: „Buna dimineata! Sunteti in Bucuresti pe 20 sau 21 decembrie? Va astept cu drag (si cu emotii!!) la o piesa de teatru in care am onoarea sa o interpretez pe Martha Bibescu, alaturi de actori si dansatoare cum numai in filme vezi :)). Si la toata povestea se adauga regia, muzica sau costumele, … Iar despre rolul meu… Ce sa va spun? Ma bucur enorm sa intruchipez, in an centenar, un personaj atat de frumos din istoria noastra. ??❤️”. Referitor la piesa de teatru, tânăra actriță, a spus că s- a aflat la timpul potrivit și în locul potrivit.


A urmat cursurile New York Film Academy

Iată ce a mai declarat aceasta:  „Îi rog să fie buni cu mine, cu noi de fapt. E o povară destul de mare să te ridici la înălțimea unor astfel de nume, cele pe care încercăm noi să le interpretăm. Dar sunt convinsă că o să le placă. Implicarea noastră, maratonul și șnururile pe care le făceam după 12 noaptea erau fără vreo obligație, ci doar pentru că ne plăcea la nebunie. Sper ca asta să se simtă și în spectacol”. Kira Hagi are 22 de ani și a urmat cursurile New York Film Academy. Cu siguranță familia o susține și sunt foarte mândri de realizările ei. Ori de câte ori are timp, tatăl ei merge să o vadă jucând pe scenă.

Iată ce a spus Gică Hagi: „Merg acolo să o susțin. Ea face un lucru foarte important. Și-a descoperit mediul în care vrea să trăiască, îi place filmul și teatrul și progresează. E tânără, o să învețe, am încredere în ea pentru că e dedicată. E focusată sută la sută, iar când cineva e dedicat nu are cum să nu progreseze. Face artă, are ceva din tatăl ei”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image