Samsung 50HU6900 – review, pret si caracteristici

0

Unul dintre cele mai accesibile televizoare disponibile in variante Ultra HD este modelul Samsung 50HU6900. Acesta se remarca prin rezolutia de 3840 X 2160 pixeli, care este de patru ori mai mare decat cea Full HD si diagonala de 125 centimetri. Imaginile sunt redate cu fidelitate, pentru a crea o impresie cat mai realista.

Functia Clear Motion Rate indeparteaza neclaritatile imaginilor in miscare, pentru o vizualizare cat mai placuta. In plus, UHD Evolution actualizeaza televizorul, pentru a fi compatibil cu viitoarele standarde UHD. Astfel, nu este nevoie sa va schimbati televizorul, pentru a respecta ultimele tendinte. Pentru a beneficia de kitul UHD, este nevoie sa il achizitionati separat.

CLICK pentru a afla pretul actualizat si oferta curenta pentru „Televizor Smart LED Samsung 50HU6900, 125 cm, Ultra HD” – cumpără acest televizor la ofertă

Extrem de interesanta este functia Multi-Link Screen de la Samsung, care permite vizualizarea pe mai multe ecrane. Astfel, puteti urmari emisiunea preferata, in timp ce cautati pe internet informatii despre emisiune sau despre orice altceva doriti.

Functia Instant On a televizorului Samsung 50HU6900 permite pornirea imediata, in doar 2 secunde. Nu mai este nevoie sa asteptati ca inainte, pentru a incepe vizionarea programelor TV dorite, iar touchpad-ul asigura un control usor, controlarea fiind posibila si prin gesturi.

Un televizor inteligent este apreciat si pentru posibilitatea de a-l conecta la diferite dispozitive. La acest model Samsung, prin aplicatia Smart View 2.0, puteti vedea continutul TV pe smartphone sau pe tableta, pentru a folosi dispozitivele mobile in calitate de telecomenzi. Smart Hub permite sa vizionati continutul de pe smartphone sau de pe PC, pe ecranul mare al televizorului.

Procesorul Quad Core asigura rapiditate crescuta pentru multitasking, pentru o experienta cat mai placuta. Sistemul audio este unul Down Firing, cu doua difuzoare de 10 W fiecare, Dolby MS11, DTS Studio Sound si DTS Premium Sound 5.1.

Tunerul digital DVB-T/C/S2 al televizorului Samsung 50HU6900 face posibila vizionarea directa a posturilor TV digitale, este echipat cu un player multimedia integrat, iar conexiunea la internet se poate face prin RJ-45 sau prin Wi-Fi integrat.

Pentru conectarea diferitelor dispozitive, dispune de 4 porturi HDMI, 3 intrari video composite, 1 iesire audio digitala, 3 porturi USB 2.0, 1 intrare component si 1 intrare Scart. Avantajele achizitionarii acestui televizor sunt numeroase, iar printre acestea se afla diagonala mare si rezolutia Ultra HD, designul futurist, conectorii multipli, functiile de setare a imaginii si a sunetului, dar si procesorul performant.
Este foarte adevarat ca nu este cel mai ieftin televizor, dar nici cel mai scump, iar raportul calitate-pret este unul foarte bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image