Sacouri pentru femei și bărbați care se respectă

0

Pentru femeile moderne, a avea un sacou elegant în garderoba lor nu este mai puțin important decât pentru bărbați. Și acest lucru se aplică nu numai celor care au statutul de femei de afaceri.

În acest sezon, designerii intenționează să prezinte femeilor concepte de sacouri pentru femei și bărbați, printre care se numără și modele optime pentru petrecerea timpului liber și pentru evenimente sociale.

În colecții, este ușor să găsești atât modele din stilurile moderne, cât și din secolul trecut. Sacourile nu sunt destinate doar stilului strict de birou, ci sunt destinate și întâlnirilor romantice sau plimbărilor, dar și evenimentelor de orice fel.

Designul poate fi reprezentat prin carouri, dungi, un imprimeu floral, abstract etc. De asemenea, le poți găsi în versiuni de culori combinate sau în toate culorile uni. O oarecare relaxare este inerentă colecțiilor moderne. Acest efect este creat de o țesătură fluidă care subliniază feminitatea și grația.

În aceea ce privește stilul masculin poți purta cu încredere sacouri slim fit în culori uni sau carouri, care conferă încredere și masculinitate.  Un astfel de sacou în combinație cu o cămașă slim fit se va transforma într-un sacou business sau într-o ținută de seară.

Sacouri pentru bărbați

Este ușor să îmbunătățești look-urile elegante pentru bărbați în 2021, deoarece fiecare garderobă bărbătească are tot ce ai nevoie. Cu toate acestea, pentru a arăta cu adevărat elegant și masculin, nu este suficient să-ți pui blugi și un hanorac.

Este important să combini corect elementele de îmbrăcăminte, și de asemenea să-ți poți completa în mod competent imaginea cu accesorii. Dorința pentru un aspect ideal este caracteristică nu numai sexului frumos. Astăzi, mulți bărbați înțeleg cât de important este să arate bine pentru a avea succes în cariera și viața personală.

Sacouri pentru femei

Chiar dacă știi ce sacouri business sunt în tendințe astăzi și ce reguli sunt dictate de modă, există multe nuanțe pe care trebuie să le cunoști atunci când creezi un look business elegant feminine. Stilul business de îmbrăcăminte a evoluat de la stilul clasic, încorporând principalele sale caracteristici.

Cu toate acestea, particularitățile utilizării unui sacou și-au făcut propriile ajustări, care astăzi îți permit să evidențiezi sacoul business. Aspectul unei femei de afaceri este poate unul dintre cei mai importanți factori de succes.

Pentru oamenii din jurul tău, este un aspect care poate inspira încredere sau repulsie. Cele care sunt pieptănate îngrijit, bine îmbrăcate și cu gust, au șanse mult mai mari de succes în afaceri. De aceea, există multe cerințe pentru un aspect business.

Hainele din garderobă ar trebui să fie frumoase și elegante, dar și, bineînțeles, confortabile. Practic un om de afaceri, fie femeie, fie bărbat, petrece cea mai mare parte a timpului în sacou. De aceea, stilul de îmbrăcăminte business a încorporat unele elemente ale stilului sport.

Sacoul business pentru femei

Un sacou business poate fi acum și roșu, violet, roz, nu numai negru și gri. De asemenea, croiala poate fi cambrată pe corp sau largă.  Mânecile de asemenea, pot fi clasice sau trei sferturi. Sunt acceptate și diverse fermoare și nasturi.

Ansamblul unui sacou bolero cu o fustă alungită arată frumos. Și fustele sunt prezentate nu numai într-o siluetă dreaptă. Culoarea sacourilor în stil business este una dintre caracteristicile dominante, lăsând o amprentă asupra stilului în ansamblu.

Culorile clasice sunt negru, maro, gri, albastru. Ele pot fi completate cu nuanțe pastelate diferite. În sezonul cald, sunt permise costume în nuanțe deschise – bej, caramel, alb. Principalul lucru este că toate nuanțele și culorile pot fi și strălucitoare, active, cum ar fi roșu.

In plus, se pot folosi maxim trei culori pentru un look cu sacouri business. Modelul țesăturii ar putea să fie, de asemenea, cu dungi subțiri, carouri sau inserție de lycra, care vor funcționa bine. Imprimeurile leopard, modelele florale strălucitoare sunt inacceptabile în stilul de afaceri de zi cu zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image