Beneficiile Detoxifierii Castraveților și rețete practice

0

Dacă nu găsiți timpul pentru a vă îngriji bine din cauza programului foarte ocupat, avem vești bune pentru dvs., puteți găsi modalități rapide și ușoare de a ține pasul cu orice program. Una dintre aceste modalități este prin sucul de castraveți.

Care sunt beneficiile acestei băuturi minunate pentru corpul tău?

1)  Reduce riscul bolilor de inimă. Bolile de inimă, în general, sunt prima cauză de deces pentru oamenii din America și din lume. Cu toate acestea, este posibilă prevenirea acestei boli prin evaluarea opțiunilor precum o dietă sănătoasă, exerciții fizice și suc de castraveți. Când este consumată în mod regulat, apa de castravete scade tensiunea arterială ridicată și protejează împotriva bolilor de inimă prin eliminarea suplimentar de sodiu din rinichi.

2) Întărește oasele slabe
Osteoporoza este o afecțiune cronică care vă slăbește oasele. Mai ales în timpul menopauzei, calciul, vitamina D și magneziul devin mai importante. Vitamina K găsită în castraveți este la fel de importantă ca și celelalte pentru osteoporoză.

3) Previne deshidratarea

Putem fi deshidratați din mai multe motive; zilele fierbinți, sesiunile sportive și să nu bei suficientă apă … Deshidratarea, care încetinește circulația sângelui, poate provoca doar creșteri în greutate. Pentru persoanele care nu consumă suficientă apă, apa de castravete este un instrument foarte important în ceea ce privește transportul apei necesare către celule.

4) Reduce riscul de cancer
Apa de castravete singură nu poate reduce riscul de cancer, dar, în general, reduce riscul de cancer atunci când este consumat cu o dietă sănătoasă. Vă ajută să aveți un corp sănătos, oferind vitaminele, mineralele și fibrele de care are nevoie corpul dumneavoastră.

5) Prevenirea bolilor cronice
Cancerul și osteoporoza sunt doar două dintre bolile cronice pe care oamenii le pot suferi pe măsură ce îmbătrânesc. Printre aceste boli, există boli care pot fi probleme grave, cum ar fi diabetul și Alzheimer. Dar toți antioxidanții din castraveți reduc stresul din celule și întârzie procesul de îmbătrânire.

6) Este un depozit de vitamine și minerale
Majoritatea dintre noi consumăm o mulțime de alimente procesate în dieta noastră zilnică. Alimentele procesate, pe de altă parte, nu au vitaminele și mineralele care să ne mențină sănătoși. Din acest motiv, majoritatea oamenilor sunt deficienți în vitamine și minerale. Aceste deficiențe provoacă oboseală, pierderea mușchilor, depresie și slăbiciune osoasă. Castraveții, pe de altă parte, sunt bogați în vitaminele A și C și joacă un rol important în satisfacerea acestei nevoi.

7) Sucul de castravete reduce toxinele Toxinele din
alimente și apă, poluarea aerului și substanțele chimice din viața noastră expun corpul nostru la mai multe toxine în fiecare zi. Aceste toxine se pot acumula încet, făcându-ne vulnerabili la boli. Apa de castravete este utilă în reducerea toxinelor.

8) Topeste Greutate Extra
Apa de castravete iti reduce pofta de mancare si te impiedica sa consumi calorii in plus. În general, dacă consumi suc de castraveți în loc de băuturi carbogazoase, cu siguranță vei scăpa de zahărul tăiat și vei începe să slăbești rapid.

9) Îți menține pielea umedă.
Expunerea la soare, vremea caldă și rece și poluarea aerului pot provoca uscarea pielii. Apa de castravete vă potolește setea și vă ajută să vă mențineți pielea umedă. De asemenea, oferă silicon și vitaminele B5 necesare pentru ca pielea dvs. să rămână sănătoasă.

10) Previne oboseala musculară
Neexercitarea și mâncarea corectă determină slăbirea mușchilor. Apa de castravete, pe de altă parte, vă întărește mușchii cu siliconul pe care îl conține și vă ajută mușchii să fie mult mai puternici și să se formeze rapid.

CASTRAVET PORTOCALIU APĂ DETOX

1 castravete
1 portocală
1 lt apă
Feliați subțire castravetele și portocala . Aruncă-l într-o ulcică mare. Adăugați apă pe ea și amestecați ușor. O puteți odihni la frigider timp de 30 de minute și o puteți bea. 


APĂ DE Lămâie, mentă și castraveți

1 lămâie
1 castravete
1 lt apă
Câteva frunze de mentă Vă puteți
pregăti apa de detoxifiere amestecând toate ingredientele. De asemenea, puteți utiliza borcane cu o singură băutură, dacă doriți.

APA DE MEATB, MENTĂ ȘI CASTRAVET 

7 cuburi de pepene verde
5 felii de castravete
2 frunze de mentă Așezați
pepene verde, castravete și mentă într-un borcan și adăugați apă la el. 

Apa de detoxifiere, pe care ați păstrat-o la frigider timp de 1 oră, este gata. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image