Xiaomi Mi CC9 PRO este cel mai performant cameraphone

Literalmente, tocmai a avut loc prezentarea noilor produse Xiaomi în China. Locul central a fost ocupat de noul smartphone Xiaomi Mi CC9 Pro, despre care producătorul chinez ne-a tachinat în ultima vreme. Acum putem spune cu încredere că, Xiaomi Mi CC9 Pro, este unul dintre cele mai bune telefoane cu camere foto din 2019. De fapt, experții DxOMark au testat deja camera Xiaomi Mi CC9 Pro, oferindu-i 121 de puncte.

În acest caz, Xiaomi Mi CC9 Pro are exact același rating cu Huawei Mate 30 Pro, care costă de aproape două ori mai mult. Toate informațiile despre telefonul Xiaomi Mi CC9 cu o pentacamera de 108 megapixeli, s-au scurs în rețea chiar înainte de anunț, așa că se pot trage anumite concluzii.

Calitatea fotografiilor

Dacă vorbim despre calitatea fotografiilor, care pentru mulți joacă un rol mai mare decât videoclipul, atunci Xiaomi Mi CC9 Pro a obținut 130 de puncte, în timp ce capabilitățile foto ale Huawei Mate 30 Pro DxOMark au fost evaluate cu 132 de puncte.  Drept urmare, DxOMark  a clasat Xiaomi Mi CC9 Pro pe locul doi, iar Samsung Galaxy Note 10+ 5G a trecut pe locul trei.

Așadar, Xiaomi Mi CC9 Pro este asamblat din cinci fotomodule dispuse vertical în colțul din stânga sus.  În partea dreaptă a unității principale se află două lumini intermitente cu două LED-uri (două LED-uri cu iluminare normală și încă două cu lumini calde). Avantajul acestei configurații este o difuzie mai potrivită a luminii. De obicei, când faci fotografii de noapte, fețele se dovedesc a fi foarte supraexpuse și este imposibil să vezi ceva pe fundal. Flash quad-ul Xiaomi Mi CC9 Pro ar trebui să rezolve această problemă. În acest caz, culorile din fotografiile portret sunt mai naturale.

Funcții și avantaje

Funcțiile AI larg, economisirea materialului în RAW, modul de noapte etc. – toate acestea sunt avantaje ale smartphone-ului Xiaomi Mi CC9 Pro. Există, de asemenea, suport pentru înregistrarea videoclipului 4K @ 30fps. Ai posibilitatea de a filma clipuri super slow motion de 720p la 960 fps sau 1080p la 240 fps. Camera frontală ascunsă în decupajul în formă de picătură, se caracterizează printr-o rezoluție de 32 megapixeli.

Ecran OLED

Xiaomi CC9 Pro este echipat cu un ecran OLED de 6,47 inchi și rezoluție Full HD+. Producătorul îl numește „hiperbolic”, evident în scop publicitar. Ecranul oferă acoperire spațiu color DCI-P3 și se caracterizează printr-un raport de contrast de 400.000: 1. Marginile sunt ușor îndoite de pereții laterali.

Baza hardware SoC Snapdragon 730G

Baza hardware SoC Snapdragon 730G nu este avantajul principal, ci o versiune ușor overclock a Snapdragon 730. Cu toate acestea, performanța platformelor emblematice este redundantă de mai bine de un an. Acest lucru este chiar un plus, mai ales pe fundalul unei baterii cu o capacitate de până la 5260 mAh. Există suport pentru tehnologia de încărcare rapidă de 30 W.  Într-o jumătate de oră poți reîncărca 58%, iar în 65 de minute 100%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *