Cristian Sabbagh pleacă de la Kanal D

Prestigiosul prezentator Christian Sabbagh a anunțat că va pleca de la Kanal D și că nu va mai putea fi urmărit de admiratorii săi pe postul de televiziune. Sabbagh a activat în cadrul televiziunii pe postul de prezentator timp de aproape opt ani. Prezentatorul TV nu a explicat concret de ce a luat această decizie. 

Anul acesta la Kanal D au avut loc o serie de schimbări, unele dintre programele vechi fiind înlocuite cu altele noi, iar unele grile de programe fiind scoase. Nu se știe dacă plecarea lui Sabbagh se datorează acestor schimbări, cert este că prezentatorul nu va mai fi văzut pe micul ecran, cel puțin la această televiziune. Desigur, că acest lucru i-a luat prin surprindere pe admiratorii săi. 

Anunțul plecării făcut chiar de el

Anunțul plecării sale a fost făcut chiar de prezentator. Iată că după opt ani, prezentatorul a decis să încheie colaborarea cu patronii de la Kanal D. Acest lucru este destul de neașteptat pentru admiratori. De asemenea, nu a oferit detalii legate de decizia sa. Nu este pentru prima dată, când Christian Sabbagh decide să facă o pauză în cariera de televiziune. La scaunul de la pupitrul știrilor Kanal D, va fi altcineva, sperăm la fel de simpatic.

Christian Sabbagh nu a ezitat să îi îndeamne pe telespectatori să urmărească în continuare știrile, așa cum au făcut-o și până acum. A menționat totuși, că va mai fi văzut pe micul ecran, dar dintr-o altă postură. Iată ce a transmis Christian Sabbagh pe rețelele de socializare:

„De opt ani sunt alături de dumneavoastră, la Kanal D. Vine ziua când trebuie să ne luam și la revedere! De mâine, altcineva îmi va lua locul! Ne vom revedea curând, din altă postură! Nu uitați să vizionați postul meu de suflet, Kanal D! Rămâneți cu bine! Aveți grijă de dumneavoastră”.  Tot neașteptată este și decizia sa, de a-și șterge contul de socializare, în termen scurt de la anunțul făcut. 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *