Declaratii de moda si bijuterii pe masura

1

In moda, o declaratie inseamna purtarea unor haine sau bijuterii pentru a transmite un mesaj, exprimarea a ceva despre atitudinea, stilul de viata sau punctul de vedere al utilizatorului.
Un inel “declaratie” este accesoriul perfect pentru a adauga farmec unei astfel de tinute, indiferent de anotimp. Unii iubesc sa poarte acest tip de inele si aici sunt cateva dintre motivele pentru care fac asta. Bijuteriile declarative pot fi descurajatoare, dar daca incepi lent si cu ceva nu atat de indraznet, te vei indragosti si tu, cu siguranta, de ele.

1. Iti schimba imediat look-ul

Daca ai purtat vreodata bijuterii declarative, stii cat de usor iti pot transforma look-ul. Cu astfel de inele potrivite poti sa iesi si ziua si noaptea, chiar si la petreceri ocazionale. Asortate cu bratari, un astfel de inel este piesa perfecta pentru a finaliza orice aspect. Poti purta, de asemenea, inele declarative singure, pentru un stil mai simplu.

2. Potrivire usoara

Inele declarative sunt destul de usor de asortat si amestecat. Puteti purta aur si argint impreuna sau orice alte culori contrastante. Inelele de cocktail sunt la fel de frumoase ca si inelele declarative monotone. Contrasteaza-le cu tinuta ta sau contrasteaza tinuta cu inelele pentru a obtine o vibratie jucausa. Nu va fie teama sa amestecati dimensiuni si texturi unele cu altele. Daca sunteti o persoana cu adevarat indrazneata, atunci veti intelege motivul pentru care sa purtati astfel de inele.

3. Atrag atentia asupra mainilor tale

Inele declarative atrag cu siguranta atentia. Mai ales atunci cand porti culori inchise si dramatice sau luminoase si indraznete pe unghii. Daca aveti unghiile neingrjite, reparati-le inainte de a purta inele declarative, pentru ca ele vor fi cu siguranta observate mai mult decat oricand inainte.

4. Este nevoie de un singur inel 

In functie si de stilul personal sau de gusturi, puteti sa nu va complicati purtand mai mult de un inel. Veti fi in continuare observata, credeti-ma! Cu toate acestea, daca va place sa fiti sufletul petrecerii, sa jucati mai indraznet si sa flirtati, puteti purta doua sau chiar patru inele declarative. Echilibreaza aspectul cu bijuterii minimaliste din aur astfel incat sa nu aveti un aspect chinuit.

5. Completeaza look-ul

Un alt motiv important pentru a purta aceste inele este modalitatea ideala si facila prin care ele rotunjesc perfect look-ul. O tinuta formata dintr-un simplu tricou si blugi poate sa arate glamour daca purtati un inel declarativ. Daca va aflati in mare graba, puteti sa aratati grozav si cu doua sau trei inele.

1 thought on “Declaratii de moda si bijuterii pe masura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image