Ultimile FITE prin cluburile de pe litoral: DJ-ul este un ROBOT…

1

In weekend-ul trecut nu am fost online, am uitat de smartphone, de facebook de laptop si de servici si m-am relaxat pe plaja din Costinesti. Seara, ca tot omul am iesit la club, ei bine aici am ales MegaDiscoteca TINERETULUI din Costinesti, asta in prima faza ca oarecum in acea seara m-am impartit in doua si am fost si in club GOSSIP, un club de care m-am indragostit la prima vedere datorita DJ-ului care era un ROBOT.

In prima faza ma plimbam pe faleza, ma uitam ba in stanga…ba in dreapta si undeva pe plaja observ o multime care se tot uita la ceva, ca tot omul m-am dus repede sa vad ce se intampla asa grozav de se stransese atatia oameni. Ei bine, era o scena amenajata unde DJ-ul era un ROBOT (poza de mai jos), bineinteles ca inauntrul acestui robot era un om care mixa si invita lumea sa intre in club GOSSIP din Costinesti.

Un IRON MAN care este DJ, cam asta pot sa va spun despre acest robot. Eu unul nici pe net, nici la TV nu am vazut asa ceva, toti am ramas masca…ne uitam mai rau ca la circ.
Era atat de bine facut incat seamana perfect cu Iron Man, insa acesta era plin de equalizere, lumini si efecte speciale. Dansa si mixa intr-un mare fel si de aceea am ales ca destinatie acest club dupa care am plecat in Tineretului.
Atat de mirat am fost incat nu am reusit decat sa il filmez cateva secunde, pacat ca nu l-am prins cand dansa insa va puteti face o idee despre cum arata un dj care este robot.

1 thought on “Ultimile FITE prin cluburile de pe litoral: DJ-ul este un ROBOT…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image