„Allview AllDro 3 Speed T” – O alegere extrem de buna!

0

A trecut multa vreme de cand nu am mai vorbit despre o tableta romaneasca asa ca a sosit momentul sa punem in evidenta o tableta performanta si ieftine, o tableta care detine un procesor Cortex A8 la 1,2 GHz, doua camere foto, memorie flash de 16GB, memorie RAM de 1 GB DDR3 si conectivitate la internet prin Wi-Fi si 3G prin modem, deci intr-un cuvant tableta ideala pentru tine si pentru afacerea ta.

Multi opteaza pentru modelul „Allview AllDro 3 Speed T” pentru ca este foarte ieftin la ce configuratie ofera, pe atat de ieftina pe atat de buna. Laptop-ul s-a mutat pe tableta pentru ca acum cu tableta allview filmele se pot rula prin mufa HDMI la o rezolutie full hd.

Ce mi s-a parut interesant este faptul ca aceasta tableta vine cu tehnologia IPS Display, tehnologie care foloseste un sistem diferit de aliniere a cristalelor lichide pentru a obține o reproducere semnificativ mai precisa a culorilor si unghiuri de vizualizare excelente. Indiferent de unde privesti ecranul, imaginile sunt redate clar si in cele mai naturale tonuri.

Pretul este destul de mic, undeva la 1299. La ce caracteristici are putem spune ca este pomana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image