Trimite flori online folosind Floria.ro

0

In ziua de astazi magazinele online ne fac viata mai usoara, ne scapa de griji si ne asigura calitatea produselor la fel ca in magazinele din oras. De aceasta data am sa vorbesc despre magazinul online Floria, un magazin ce ofera clientilor cele mai frumoase flori si cele mai bune servicii .
Esti timid ? Sau poate chiar nu ai timp si chef sa mergi in oras ca sa-i cumperi persoanei dragi un buchet de flori. Nu ezita si apeleaza la cei mai buni din acest domeniu. De ce spun ca sunt cei mai buni ? 
  • In primul rand preturile sunt pe masura oricarui buzunar;
  • In al 2-lea rand acest magazin online poate trimite flori in maxim 2 ore de la preluare comenii in aproximativ toate orasele tarii (BUCURESTI, Alba-Iulia, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Brasov, Buzau, Calarasi, Campia Turzii, Carei, Cluj, Craiova, Deva, Galati, Hunedoara, Iasi, Mangalia, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Turda, Vasului, Vatra Dornei si Zalau).;
  • In al 3-lea rand transportul este gratuit in toate localitatile care le-am prezentat mai sus, pentru cei care nu sunt in orasele de mai sus se percepe un comision de 1 leu pe km.

Scurt istoric:  In prezent, floraria online are peste 7.000 de clienti si livreaza aproximativ 1.000 de buchete in fiecare luna. Iar ca o confirmare a faptului ca noi, aici, la Floria, punem pe primul loc interesele clientilor, in 2010, am primit titlul de Floraria anului, la cea de-a 5-a editie a Galei Premiilor de E-Commerce. De asemenea, Floria.ro este unica florarie online din Romania si din Europa care trimite* clientilor poze reale cu buchetul care este livrat la comanda lor (*in prezent, aceasta facilitate este disponibila numai pentru livrarile din Bucuresti). In plus, oferim o multitudine de modalitati de plata: online cu cardul, prin SMS, prin ordin de plata sau numerar.

In concluzie: Daca vrei sa trimiti flori online nu ezita sa folosesti magazinul Floria.ro, garantat cele mai frumoase flori si cele mai bune servicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image