Companiile mobile fac tot posibilul sa ne rupa la buzunar!

1

Sunt client vodafone de aproximativ 12 ani si pot spune ca am avut o multime de nemultumiri in acesti ani, adica la modul ca daca nu stii cu ce se mananca telefonul mobil iti goloeste buzunarul cat ai zice peste.

Zilele trecute am avut ceva probleme cu cartela, pur si simplu s-a demagnetizat si nu mai mergea sub nici o forma pe nici un telefon mobil. Bun, am fost la vodafone ca sa o schimb unde mi s-a cerut 11 lei pentru schimbarea cartelei. Am ramas putin surprins, odata ce nu a fost vina mea de ce sa platesc 11 lei pentru ca fac ei cartelele sa tina doar cativa ani.

Surprinzator si pentru cei de la vodafone a fost cand au vazut o cartela CONNEX, adica foloseam aceeasi cartela de aproximativ 8-9 ani si nu mi s-a stricat.

Partea a doua este cu extraoptiunile. Probabil stiti ca exista extraoptiune de 5, 6, 7 euro dar in realitate suma este mult mai mare.

De exemplu pentru 5 euro platesc undeva la 31 lei, adica echivalentul la 7,40 euro. Diferenta de 2,40 nu mi-o explic, adica de ce se mai numeste extraoptiune de 5 euro cand ea este in realitate mult mai mult.

Oricum lista continua…nu intru in detaliu pentra ca as scrie o lista intreaga cu nemultumiri.

1 thought on “Companiile mobile fac tot posibilul sa ne rupa la buzunar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image