Recensamant 2011! O tampenie ?

Uite CNP-ul, nu mai e CNP-ul…cam asa stau lucrurile cu Recensamantul din 2011. La inceput s-a zis ca acest CNP este obligatoriu, insa marea majoritate a Romanilor nu au reusit sa inteleaga acest lucru…s-a facut tam-tam si pana la urma s-a renuntat si la el.

La o zi dupa, mass media anunta ca trebuie neaparat CNP-ul si ca fara el este imposibil. Deci s-a facut o harababura totala si cei care se uita la televizor odata la 3 zile nu mai stiu ce sa faca. Dupa ce ca Romanul prin firea lui este “DESTEPT” mai il faci sa iasa si in fata.

Plus de asta, intrebarile din acel chestionar sunt total aiurea, adica daca vrei sa minti o poti face fara prea multe batai de cap ca sunt sigur ca nimeni nu o sa verifice niciodata. Aceasta este dovada ca avem o proasta organizare, si cand spun asta nu ma refer numai la Recensamant.

Eu am avut norcul sa vad si cum este in alta tara, de pilda Spania…cred ca ne mai trebuiesc 30 de ani sa ajungem la nivelul lor. Salutare Romania, suntem cu recensamantul…ne primiti ?

 
Știri Online ROMÂNIA
Public group · 12467 members
Join Group
■ BINE AI VENIT IN GRUPUL NOSTRU ■ Știri Online ROMÂNIA Toti cetatenii romani din orice colt al lumii sunt bine veniti in grupul nostru ! Acest grup ...
 

Îți mulțumim că ești aici! Susține dezvoltarea site-ului nostru și cumpără prin linkurile noastre afiliate eMAG.ro, altex.ro, pcgarage.ro și evoMAG.ro

2 thoughts on “Recensamant 2011! O tampenie ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×

Dă-ne LIKE pe Facebook! Promitem că nu te stresăm cu știri inutile