Ciudatenii despre sex

1. In Hong Kong, sotia inselata are voie legal sa il omoare pe sotul adulterin, dar poate face acest lucru doar cu mainile goale. Amanta, pe de alta parte, poate fi ucisa prin orice mijloc.

2. Exista un caz inregistrat de barbat care a devenit obsedat de propria masina. Studentul avea ceva cu marca de masini Austin Metros si, in special, cu masina personala. Isi decorase camera cu fotografii ale masinii si obisnuia sa conduca pana intr-un loc ferit de ochii lumii si sa se masturbeze folosind teava de esapament.

3. In Indonezia, pedeapsa pentru masturbare este decapitarea.

4. Viteza media de ejaculare este de 45km/h. Odata intrati in vagin, dureaza 5 minute sa traverseze teritoriul de 15 cm pana la cervix, in mare parte pentru ca nu mai pot zbura si trebuie sa o ia la picior.

5. Volumul mediu al unei ejaculari este de 4 cc., adica cam cat o lingurita, dar variatiile sunt enorme in functie de individ. Continutul caloric al unui ejaculari este intre 2 si 5 calorii. Concentratia medie de spermatozoizi este de 20 milioane spermatozoizi pe milimetru. Intre 300 si 500 de milioane de spermatozoizi sunt eliberati la fiecare ejaculare, iar un barbat produce in medie in timpul vietii 1,2 trilioane de spermatozoizi.

6. Oamenii si delfinii sunt singurele specii care fac sex de placere.

7. Cel mai puternic muschi din corpul uman este limba.

8. Vanzatoarele topless sunt legale in Liverpool, Anglia – dar numai in magazinele in care se vand pesti tropicali.

9. Cel mai mic penis – Exista cateva cazul in literatura de specialitate despre penisuri care nu depasesc 1 cm in erectie – micropenisuri. Cei nefericiti sa fie echipati cu un astfel de organ in miniatura pot face o operatie de reconstructie si sa-l mareasca pana la aproximativ 7 cm, ceea ce banuiesc ca e o imbunatatire.

10. Capnolagnia – Pentru unii oameni nu exista senzatia mai tare decat sa priveasca pe cineva fumand. Apoi, aduna mucurile de tigara ale persoanei iubite, le plaseaza intre buzele lor si se masturbeaza.

11. In Liban, barbatii au voie legal sa aiba relatii sexuale cu animale, dar animalele trebuie sa fie femele. O relatie cu un animal mascul este pedepsita cu moartea.

12. Exista barbati in Guam al caror job este sa calatoreasca prin tara si sa defloreze tinere virgine, care ii platesc pentru privilegiul de a face sex pentru prima oara… Motivul: Legea in Guam interzice virginelor sa se casatoreasca.

13. Orgasmul unui porc dureaza 30 de minute.

14. Unii lei se imperecheaza si de 50 de ori pe zi. (flu.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image