Sutiene și cămăși alăptare pentru confortul mămicilor care alăptează

În ciuda faptului că garderoba fiecărei femei are lenjerie frumoasă din dantelă, care oferă încredere în orice situație, precum și un sutien confortabil preferat, viitoarea mamă va trebui să uite de lenjeria obișnuită pentru o vreme. Și chiar dacă ți se pare că este foarte confortabil și realizat în întregime din țesături naturale, va trebui să alegi câteva opțiuni de sutiene alăptare.

Sutien alăptare – Caracteristici

Prima caracteristică este naturalețea țesăturilor. Sutienele de acest tip nu provoacă iritații și absorb perfect umezeala. Multe modele sunt realizate în așa fel încât nu trebuie să scoți complet lenjeria pentru a hrăni copilul, ci pur și simplu trebuie doar să desfaci cupa sau încuietoarea. Chiar dacă o femeie a purtat prima mărime a sutienului înainte de a naște, atunci situația de după naștere se poate schimba cu 1-3 mărimi. Prin urmare, medicii sfătuiesc să nu neglijezi sutienul de alăptare, deoarece purtarea acestui tip de lenjerie este cu adevărat o prevenire eficientă a vergeturilor, iar în al doilea rând, cu dimensiunea potrivită, lenjeria nu provoacă stagnare și nu dezvoltă lactostază și mastită. Această problemă de stagnare este deosebit de relevantă la stabilirea lactației în primele luni de după naștere și pentru femeile cu sânii mari. Multe modele sunt potrivite chiar și pentru dormit. Inserțiile speciale pentru lactație se țin bine pe astfel de sutiene, nu alunecă și nu se ondulează.

Cămașa alăptare

Pentru ca o femeie să se simtă confortabil, trebuie să aibă un somn bun, plin, deoarece are nevoie așa ceva în această perioadă. În timpul odihnei, hainele trebuie să fie cât mai chibzuite, neapărat realizate numai din țesături naturale. Pentru fetele însărcinate, hainele confortabile de acasă de înaltă calitate, sunt aproape cel mai important atribut pentru odihnă și alăptare. Atunci când alegi o cămașă de noapte pentru dormit, acordă atenție unei opțiuni minunate, cum ar fi cămașa alăptare. Te poți odihni în ea foarte convenabil în timpul alăptării. Proaspăta mămică are grijă de bebeluș, îl hrănește adesea atât ziua, cât și noaptea. Pentru a fi cât mai convenabil și să nu ia mult timp, merită să alegi cămașa de noapte potrivită pentru mamele care alăptează.

Cămașa alăptare – Caracteristici

Cămașa alăptare ar trebui să aibă o potrivire lejeră și să nu împiedice mișcarea. Acordă atenție calității croiului, iar cusăturile trebuie să fie de înaltă calitate și fiabile. Trebuie sa alegi un model din materiale naturale precum bumbacul. Acest lucru este important nu numai pentru mamă, ci și pentru copilul ei. Stilul cămășii pentru alăptare ar trebui să fie confortabil și să permită alăptarea copilului. O astfel de cămașă de noapte ar trebui să aibă elemente de fixare îngrijite, de exemplu, nasturi mici ascunși, pentru a nu răni pielea delicată a bebelușului. Platforma online mnl.ro are grijă de sănătatea unei mame care alăptează și oferă tocmai o astfel de cămașă alăptare care să îndeplinească toate cerințele de mai sus. De aici poți cumpăra cămăși pentru mămicile care alăptează cu design drăguț care vor înveseli mama și copilul. Decolteul din față permite alăptarea confortabilă și contactul cu pielea.

Cămășile de noapte pentru mamele care alăptează sunt apreciate pentru calitățile lor excelente de tinerele mămici, deoarece:

  • sunt elastice;
  • plăcute pentru corp;
  • nu sunt largi;
  • convenabile în timpul alăptării;
  • exclusiv naturale;
  • nu se estompează;
  • rezistă la spălări repetate;
  • nu se şifonează, nu trebuie calcate.

Cu cât hainele de dormit sunt mai confortabile, cu atât calitatea va fi mai bună. În plus, cămașa alăptare nu ar trebui să împiedice mișcarea, pentru că trebuie să te ridici la copil și să mergi pe hol. Lungimea medie este optima, deoarece prea scurt sau lung, până la glezne, poate fi inconfortabil. Dar totul este foarte individual și depinde de lungimea cu care ești obișnuită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *