Bijuterii la modă în 2021 și inele de logodnă

0

Fiecare prezentare de modă a colecțiilor de îmbrăcăminte, evocă un nou val de interes pentru bijuterii la modă. S-ar părea că moda se schimbă rapid în acest domeniu. Bijuteriile sunt modalitatea perfectă de a-ți exprima propria personalitate. De la sezon la sezon, nu doar stilul actual se schimbă, ci și modul de purtare.

Bijuterii în stil clasic și romantic

În tendințe, pentru anul acesta și pentru anul viitor, la modă sunt ceasuri de mână, ace de păr, ace de cravată, clame, diademe, lanțuri, pandantive, piercinguri, talismane, chokere, butoni, bentițe, broșe, brățări de picior, inele, coliere, elastic de păr, brelocuri, inele de logodnă, brățări, cercei, pe care de altfel, le poți găsi și în magazinul online shopeo.ro.

Inelele și broșele au un design complex și bogat, împodobite cu pietre și sunt prezentate de designerii moderni într-o versiune actualizată. Tendința pentru bijuterii în 2021 este stilul rococo și baroc, ca și cum ar fi descendent din picturile maeștrilor antici.

Desigur, bijuteriile la fel de luxoase ca cele ale regalității, sunt inacceptabile în viața de zi cu zi, dar estetica luxului rafinat cu o aromă istorică ușoară, este prezentă în toate colecțiile clasice.

Trăsăturile caracteristice a bijuteriilor la modă sunt pietrele în nuanțe vibrante – smarald, safir și rubiniu. Cea mai izbitoare tendință este reprezentată de colecțiile Oxette, Copenhagen, Tricia Design și Queen Stone.

Este caracteristic faptul că seturile complete nu sunt încă relevante – o pereche de cercei, un inel, un pandantiv și o diademă nu toate în același stil. Pot fi purtate în siguranță separat, dar în niciun caz împreună.

Moda bijuteriilor trece printr-o perioadă specială astăzi, când lucrurile standard și chiar luxoase sunt evaluate mai puțin decât modelele originale și individuale. Colecțiile sunt oferite de mărci tinere care lucrează cu îndrăzneală cu materiale canonice precum aurul, argintul și pietrele.

Aceste bijuterii sunt de obicei produse în ediții limitate, iar acest lucru crește semnificativ șansele de a deveni proprietarul unei bijuterii unice.

Inele de logodnă

În primul rând, interesul pentru inele de logodnă este trezit de modelele originale, lipsite chiar de un indiciu de caracter de masă. Tonul în această direcție este dat de marca Queen Stone, care prezintă inele din argint 925 cu piatră albă de cristal.

Propunerea de căsătorie este cea mai importantă parte în dragoste, într-un moment în care partenerii doresc să-și conecteze destinele printr-o căsătorie iminentă.

Mulți bărbați, după ce au auzit cuvântul de accept al iubitei lor,  doresc să consolideze promisiunea cu un inel de logodnă. Pentru shopeo.ro, este o plăcere să te ajute la achiziționarea acestei bijuterii de logodnă și să-ți ofere unul dintre modelele minunate din această gamă.

Fiecare femeie merită să primească un inel de logodnă. Dacă dorești să-ți faci iubita fericită, cumpără inelul de logodnă cu design, care este o combinație armonioasă de frumusețe, eleganță și stil și care o va lăsa fără cuvinte.

Combinația de cristal alb cu argint este din ce în ce mai preferată de viitorii miri. Majoritatea bijuteriilor sunt livrate cu o opțiune de dimensiune individuală și au o opțiune de gravare a numelui doamnei din inima ta. Argintul devine din ce în ce mai mult sinonim cu stilul, în rândul tinerilor care îl aleg dintre metalele prețioase.

Inele de logodnă cu piatră

Inelele de logodnă sunt clasice pentru propunerile de căsătorie. De la o vârstă fragedă ai urmărit la televizor cum bărbatul îngenunchea în fața iubitei sale și îi prezenta un inel cu diamante ca semn al iubirii sale în așteptarea răspunsului la cererea de căsătorie.

Toate modelele de inele de logodnă din magazinul online shopeo.ro sunt incrustate cu cristal alb, culoarea miresei. Mărimea variază în funcție de diametrul degetului femeii, și în acest caz, ai posibilitatea de a alege o dimensiune individuală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image