Cum iti dai seama daca cineva foloseste steroizi? - 24monden.ro

Cum iti dai seama daca cineva foloseste steroizi?

Este destul de usor. Daca acea persoana arata mai bine decat tine…daca este mai puternica decat tine…castiga mai bine ca tine…daca are mai multi bani si un succes mai mare…Steroizi. 100%

Cel putin asa cred cei de la sala de sport. 

Oamenii au dreptul sa faca ce vor cu trupurile lor. Tratamenul cu steroizi nu este o inselaciune daca vorbim despre sportivii care concureaza intr-o competitie unde toata lumea foloseste steroizi sau daca are un job care presupune ca trebuie sa fie intr-o forma cat mai buna (model sau antrenor de fitness). 
Problema poate fi atunci cand cei care folosesc steroizi neaga acest lucru si spun ca rezultatele lor se bazeaza doar pe munca fizica. Ei pretind ca merg pe calea naturala iar acest lucru este un deserviciu foarte mare pentru ca totul se schimba atunci cand folosesti steroizi. Te poti antrena mai frecvent si mai intens. Nu trebuie sa fii atat de strict in ceea ce priveste dieta aliemtnara. Nu trebuie sa fii atat de preocupat in ceea ce priveste recuperarea fizica. 
Dar daca cei care folosesc steroizi neaga acest lucru si ii indeamna pe ceilalti sa munceasca din greu pentru a obtine aceleasi rezultate, poate fi o problema. Multi vor ajunge la concluzia ca genetica nu ii ajuta sa aiba un fizic grozav si vor renunta sau se vor deda mediocritatii. 

Cum iti dai seama daca cineva foloseste steroizi ?

– pieptul si umerii arata impresionat
– are o musculatura uimitoare
– nu au grasime pe corp.
Cresterea masei musculare si a puterii nu reprezinta singurele beneficii ale steroizilor. Ei sunt eficienti si pentru mentinerea greutatii.
Cercetarile arata ca, in mod direct testosteronul inhiba crearea de celule adipoase, care explica de ce nivelurile mai ridicate de testosteron sunt asociate cu niveluri mai scazute de grasime corporala si invers niveluri mai scazute de testosteron sunt asociate cu persoanele ponderale. 
Si am adus in discutie doar testosteronul, dar exista o serie de alti steroizi care sustin formarea unui corp frumos, mai musculos si mai flexibil. Important este ca ei sa se combine in mod corespunzator, in rest sunt extrem de eficienti. 
In concluzie steroizii sunt incredibil de eficienti cand vine vorba despre cresterea masei musculare si mentinerea greutatii ideale. 
Nu aveti nevoie de steroizi ca sa construiti un corp impresionant, dar steroizii fac ca totul sa fie mai usor si mai rapid daca v-ati propus acest lucru. 
P.S. Acesta este un articol publicitar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *